Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Hrvatski korijeni: Jedan farmer živi u srcu džungle,drugi se razveo četiri puta...

Foto: RTL
1/6
14.03.2019.
u 10:34

U 11. sezoni RTL-ova showa gledat ćemo farmere koji žive u Čileu, Njemačkoj, Kanadi...

Nakon što je završila deseta, jubilarna sezona RTL-ova showa "Ljubav je na selu", vrijeme je da upoznate farmere koji su se prijavili u 11. sezonu showa koja će biti drukčija od svih dosadašnjih sezona.

Naime, u ovu sezonu prijavili su se farmeri hrvatskih korijena koji žive i odrasli su Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Južnoj Americi. U nastavku vam predstavljamo farmere kojima zainteresirane kandidatkinje, ali i kandidati, jer u ovoj sezoni gledamo i jednu farmericu, mogu poslati pisma ako ih žele upoznati. 

DANIEL GRANJA (25) Ekvador

Daniel je rođen u Guayaquilu, a s obitelji živi na farmi u srcu džungle, pet minuta od plaže. Obožava sport, surfa na valovima i trenira jiu-jitsu, a uzgaja egzotično voće. Namjerava se skrasiti u Hrvatskoj i traži Hrvaticu koja bi mu bila vjerna te posvećena obitelji.

DARINKA LJUBICA GORAVICA (52), Iquique, Čile

Darinka je rođena u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika, gdje je i živjela do poslije Domovinskog rata. Udovica je 22 godine te ima dvoje djece i vlasnica je turističke agencije u Iquiqueu. Osim svakodnevnog posla, vikendom odlazi na svoju farmu, gdje se bavi uzgojem manga, avokada, limuna, a imanje se nalazi u oazi pustinje Atacama.

DOMINO SANTRO (61), Berlin, Njemačka

Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece.

SREĆKO PONJAVIC (33), Lethbridge, Kanada

Srećko je Kanađanin treće generacije, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Radi na farmi sa svojim ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Osim toga, Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila. 

JACK VUKOJA (51), Wallan, Australija

Jack je iz Hrvatske došao s roditeljima kada je imao samo šest mjeseci. Vlasnik je građevinske firme, a bavi se uzgojem ovaca na svojoj farmi te u slobodno vrijeme sakuplja old-timer aute. Od partnerice želi da ga nadahnjuje i čini boljom osobom te da je zabavna, tolerantna i pouzdana. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

WW
wwxep50
11:43 14.03.2019.

...ha ha ha..Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece....zlobnici bi rekli...penner, klosar, asocijalni ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije