Naslovnica Showbiz TV

Hrvatski korijeni: Jedan farmer živi u srcu džungle,drugi se razveo četiri puta...

U 11. sezoni RTL-ova showa gledat ćemo farmere koji žive u Čileu, Njemačkoj, Kanadi...
14. ožujka 2019. u 10:34 1 komentara 3561 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/6

Nakon što je završila deseta, jubilarna sezona RTL-ova showa "Ljubav je na selu", vrijeme je da upoznate farmere koji su se prijavili u 11. sezonu showa koja će biti drukčija od svih dosadašnjih sezona.

ljubav je na selu Pao vrući poljubac tijekom finala: 'Hoću da iskoristimo ovu večer, čekam te sama u sobi'

Naime, u ovu sezonu prijavili su se farmeri hrvatskih korijena koji žive i odrasli su Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Južnoj Americi. U nastavku vam predstavljamo farmere kojima zainteresirane kandidatkinje, ali i kandidati, jer u ovoj sezoni gledamo i jednu farmericu, mogu poslati pisma ako ih žele upoznati. 

DANIEL GRANJA (25) Ekvador

Daniel je rođen u Guayaquilu, a s obitelji živi na farmi u srcu džungle, pet minuta od plaže. Obožava sport, surfa na valovima i trenira jiu-jitsu, a uzgaja egzotično voće. Namjerava se skrasiti u Hrvatskoj i traži Hrvaticu koja bi mu bila vjerna te posvećena obitelji.

Ljubav je na selu Susret farmera i kandidatkinja bio je pun iznenađenja i šokova

DARINKA LJUBICA GORAVICA (52), Iquique, Čile

Darinka je rođena u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika, gdje je i živjela do poslije Domovinskog rata. Udovica je 22 godine te ima dvoje djece i vlasnica je turističke agencije u Iquiqueu. Osim svakodnevnog posla, vikendom odlazi na svoju farmu, gdje se bavi uzgojem manga, avokada, limuna, a imanje se nalazi u oazi pustinje Atacama.

DOMINO SANTRO (61), Berlin, Njemačka

Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece.

nova drama na selu Jovan ponovno u problemima: 'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju'

SREĆKO PONJAVIC (33), Lethbridge, Kanada

Srećko je Kanađanin treće generacije, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Radi na farmi sa svojim ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Osim toga, Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila. 

SUPERPAROVI Ovi parovi zaljubili su se pred kamerama i ostali zajedno!

JACK VUKOJA (51), Wallan, Australija

Jack je iz Hrvatske došao s roditeljima kada je imao samo šest mjeseci. Vlasnik je građevinske firme, a bavi se uzgojem ovaca na svojoj farmi te u slobodno vrijeme sakuplja old-timer aute. Od partnerice želi da ga nadahnjuje i čini boljom osobom te da je zabavna, tolerantna i pouzdana. 

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • wwxep50:

    ...ha ha ha..Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri ... prikaži još! instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece....zlobnici bi rekli...penner, klosar, asocijalni ,