Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Pao vrući poljubac tijekom finala: 'Hoću da iskoristimo ovu večer, čekam te sama u sobi'

Na oproštajni tulum desete sezone showa 'Ljubav je na selu' stigla je i Paulina koja je za Jovana imala poseban plan.
13. ožujka 2019. u 23:20 12 komentara 69443 prikaza
Foto: screenshot/rtl

Iza nas je deseta jubilarna sezona showa ''Ljubav je na selu'' u kojoj uzbudljivih trenutaka nije nedostajalo. Nakon Borisa, Ljube i Jovana s komentarima svojih donedavnih odabranica morali su se suočiti Željko, Dragan i Marko.

Znatiželjnu Marijanu zanimalo je što se događa između Marka i Raseme. – Zajedno smo, volimo se – odgovorila je Rasema, a njezine riječi potvrdio je i Marko. Ipak, za zaruke ovaj par još nije spreman.

prošli život Procurile gole fotografije! Uzrujana Paulina iz 'Ljubav je na selu': 'Sve sam prijavila policiji'

Na Markovoj farmi bila je i Mila koja kaže da nije ljutita što je prva ispala iz showa, no još se uvijek ljuti na njegovo ponašanje. – Nema ona šanse nikakve pored mene, ni Mila ni Ksenija. Ja sam zauzela svoje mjesto – bila je jasna Rasema.

Ljutita je bila i Monika koja je ostala zatečena Draganovim riječima koje je tijekom gledanja priloga čula prvi put. – Monika i ja smo prijatelji, ali nismo u vezi – kazao je Dragan. Na inzistiranje drugih kandidatkinja još je jednom ponovio kako oko sebe ima tri djevojke, ali da ni s jednom nije u vezi.

Najviše pažnje Željko je privukao odnosom s Jacqueline. Iako se činilo da su zahladili odnose, Jacqueline je potvrdila da su i dalje u dobrim odnosima, no poslije se očito predomislila pa je izjavila da nije sigurna je li Željko njezin tip muškarca.

Ispala iz showa Victoria o showu 'Ljubav je na selu': Razočarali su me bahati ljudi

Uslijedilo je zajedničko druženje tijekom kojeg je Monika pozvala Dragana na razgovor. – Zašto me toliko dugo navlačiš? – upitala je ljutito Monika zaključivši da je Draganu pružila previše prilika te da je za njihov odnos kasno.

U problemima se nije našao samo Dragan nego i Jovan. – Želim ti se ispričati što sam došla na farmu i sve uništila – rekla mu je Ružica, dok je Jovan priznao da mu je bilo teško jer se boji otkriti svoje osjećaje.

– Svoj sam život dugo gradio, stvarao svoje carstvo da bih samo tako uletio s nesigurnom osobom i možda jednog dana sve to razrušio – pojadao se Jovan i dodao da trenutačno ne vidi budućnost s Ružicom.

Ljubav je na selu Romantik Vatroslav iz showa 'Ljubav je na selu' Valentinu je zaprosio s dva prstena

Na razgovor je stigla i Ivana koja je Jovanu poručila da je došla kako bi vidjela može li se nešto ispraviti. Na tulum je stigla i Paulina koja je za Jovana imala poseban plan.

– Želim da ovu večer iskoristimo najbolje što znamo. Ako ti odgovara, ja ću biti sama u svojoj sobi – izjavila je Paulina pa poljubila Jovana. – Uzmi sve što ti život pruža – prokomentirao je kratko farmer nakon čega je uslijedilo veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć.

Pogledajte i ostale kandidate showa 'Ljubav je na selu'.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće
  • darwil:

    Onaj Ljubo pjesnik isti ko Bandić.Pitaš ga o žabi on odgovara o babi.

  • sudbina x:

    Profesionalka na poslu samo što ovaj put ne plača Jovan već produkcija...

  • Mesko:

    Znači , budete nas izvještavali o koitusu.