Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO TKO JE

Hrvatska manekenka napokon potvrdila vezu s Neymarom: 'Moj partner u zločinu'

Natalia Barulich
Foto: Instagram
1/10
10.02.2020.
u 11:55

Neymar trenutačno igra za francuski klub Paris Saint-Germain, Natalija mu je već nekoliko puta bila na utakmicama, a prije nekoliko dana čestitala mu je i rođendan emotivnom porukom.

Svjetski mediji već neko vrijeme pišu o novoj vezi slavnog nogometaša Neymara da Silva Santos Júniora s američkom manekenkom hrvatskih korijena Natalijom Barulich, no za to do sada nije bilo dokaza. 

No sada je 28-godišnja ljepotica sve potvrdila na svojem Instagram profilu. Naime, objavila je dvije fotografije s Neymarom uz emotikon srca i natpis: "Moj partner u zločinu."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Par je tada u Parizu obavio zajedničko fotografiranje. 

Neymar trenutačno igra za francuski klub Paris Saint-Germain, a Natalija mu je već nekoliko puta bila na utakmicama, a prije nekoliko dana čestitala mu je i rođendan emotivnom porukom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Svi znaju koliko je izniman tvoj talent, ali kada bi samo mogli vidjeti koliko je tvoje srce predivno. Poštujem te – napisala mu je Natalija. 

Mnogi su počeli spekulirati kako je Natalija u vezi s brazilskim nogometašem kako bi joj karijera dobila još veći uzlet, no ljepotici hrvatskog podrijetla ovo nije prva "slavna veza". Ona je donedavno bila u vezi s kolumbijskim pjevačem Malumom s kojim je prošle godine prvi put posjetila Hrvatsku kada su zajedno bili u Dubrovniku.

Natalija je tada otkrila da je dijelom Hrvatica kada je na Instagramu napisala: "Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put."

No dijelom je i Kubanka, a uz modu, bavi se i pjevanjem te se pojavila u spotu popularne Britney Spears za "Work B**ch" te u spotu bivšeg dečka za hit singl "Felices los 4". 

Jakob Grubišak iz Voicea nam je otkrio detalje iz backstagea.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marli
12:35 10.02.2020.

Jedna sponza u njegovom bogatom nizu.. Jadno..

Avatar pazdanebi
pazdanebi
15:17 11.02.2020.

the next

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije