Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreška pred kamerama

HRT-ov voditelj navodio udruge, pa napravio lapsus: 'B.a.B.e. i kuč..'

Foto: Screenshot
1/3
09.12.2021.
u 09:32

Voditelj Đurica Drobac u središnjem Dnevniku HRT-a napravio je mali lapsus, ali uspio se ispraviti na vrijeme

Voditelj HRT-ova Dnevnika Đurica Drobac jučer je tijekom jedne najave napravio lapsus. Naime, Drobac je navodio udruge koje su poslale otvoreno pismo Zoranu Milanoviću zbog njegovih izjava posljednjih dana. "Osamnaest udruga za ljudska prava, među kojima su Centar za mirovne studije, Gong, Dokumenta, B.a.B.e i kučk..", izgovorio je Drobac, ali se brzo snašao i "kučk" ispravio u "Kuću ljudskih prava Zagreb".

Podsjetimo, gaf se nedavno dogodio i u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" kada su voditelji Ognjen Golubić i Maja Ciglenečki prasnuli u smijeh dok se govorilo o koronavirusu. „Malo crnog humora, kad smo kod tog Mirogoja. Nastavni zavod baš je na tom putu, ali dobro, ovo je bila šala“, izjava je koja je bila razlog smijeha, a izgovorio ju je voditelj.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: Naša priča je definitivno završila!'

Ključne riječi

Komentara 30

PA
Pahor
10:43 09.12.2021.

Pa nije puno pogrijesio. Sve su to paraziti koji pomazu jedino sebi

AK
AK47
10:34 09.12.2021.

18 udruga, 54 člana sveukupno, pola milijarde kuna. Pa što su drugo nego kučk..

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
11:20 09.12.2021.

I te nabrpjane udruge su stavile Tuđmana u isti koš s Karađićem, Mladićem i ostalom ekipom, a nijedna državna institucija ne reagira?!?!?! Zanimljivo da te iste udruge, koje su tako osjetljive na ljudska prava, Tita nikada ne spominju u negativnom kontekstu, a Tuđman je za Tita beba u kršenju ljudskih prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije