Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni problemi

Indira rastužila obožavatelje: 'Odgađam sve aktivnosti dok me doktori ne poprave i ne vrate u funkciju'

Foto: Instagram
1/6
09.12.2021.
u 08:00

"Mogla bi sad malo usporiti", "Brz oporavak", "Žao mi je", nizali su se komentari obožavatelja ispod objave.

Pjevačica Indira Levak (48) rastužila je mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama najnovijom objavom. Naime, Indira je pratiteljima otkrila da su njezini nadolazeći koncerti otkazani zbog narušenog zdravlja. 

– Dragi moji, nakon tempa od 100 na sat, ovaj tjedan moram mirovati. Zbog jake upale živca, ukočila su me leđa i sad nema ni plesanja ni pjevanja dok me doktori ne poprave i ne vrate u funkciju. Sve aktivnosti planirane za ovaj tjedan moram odgoditi za neke nove datume. Boogaloo, nećemo plesati u petak, ali uskoro sigurno hoćemo. Volim vas i javljam novi datum koncerta – stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Indira Forza. 

"Mogla bi sad malo usporiti", "Brz oporavak", "Žao mi je", nizali su se komentari obožavatelja ispod objave. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Pjevačica je proteklog vikenda održala je koncert u Crnoj Gori, a njezin nastup nije propustio ni predsjednik Milo Đukanović (59) kojeg rijetko možemo vidjeti u noćnom provodu. Milo je Indirin koncert pratio iz prvih redova. Nakon nastupa su se družili, a pjevačica se fotografijama pohvalila na društvenim mrežama. 

"Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji, hvala na koncertu za pamćenje", napisala je Indira uz fotografije na kojima je pozirala u zagrljaju predsjednika. Fotografije koje je objavila podijelile su njezine obožavatelje na društvenim mrežama, pa je nakon nekoliko negativnih komentara Indira odlučila ugasiti opciju komentiranja objave.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Svračak
Svračak
08:42 09.12.2021.

Vražje godine. Neke njenih godina već su bake pa neka malo misli i na to.

Avatar Jason Bourne
Jason Bourne
08:46 09.12.2021.

Umjetna 100%

DU
dubrix
10:57 09.12.2021.

Je li ona sliči na Cigija ili Cigi sliči na nju, pitanje je sad????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije