Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HJER feat. Scifidelity Orchestra u pjesmi ''Mila'' nude osjećaj sigurnosti, ljubavi i povjerenja

HJER feat. Scifidelity Orchestra
Promo
PR
Autor
PR članak
10.02.2023.
u 14:45

Hjer, se kroz svoje pjesme publici predstavio kao pop rock glazbenik, izuzetno prepoznatljivog vokala, a u suradnji sa svojim autorom i producentom Miroslavom Lesićem Lesique, svakom novom pjesmom, publici nudi nešto novo.

Tako je bilo i ovoga puta, jedino što su dečki sada u potpunosti izašli iz svoje zone i upustili se u pomalo neobičnu suradnju sa Scifidelity Orchestra, u pjesmi ''Mila''.

Od starinskog roots blues-a, preko dixie-swinga, pa sve do modernih obrada čine već sada prepoznatljiv zvuk Scifidelity Orchestra. Osnovani prije dvanaest godina, u svom portfoliju već imaju upisane dvije nominacije za album za Porin, nastupe diljem Europe, kao i ulazak u finale Supertalenta u Hrvatskoj. A sada mogu dodati i suradnju s pop rock glazbenikom Hjerom.

- Ovo mi je prva suradnja s drugim izvođačem i baš sam ponosan na krajnji rezultat. Moj vokal, njihov stil, spoj i pop-jazz fuzije čine zanimljivu kombinaciju zvuka. Teško za objasniti riječima, baš se treba poslušati. Pjesma ima zaraznu romantičnu melodiju. - rekao je Hjer.

Tekst za pjesmu potpisuje Filip Horvat, glazbu Miroslav Lesić Lesique koji zajedno s Scifidelity Orchestra potpisuje i aranžman. 

- Mila je energija koja odiše životnom pričom. Mila je sve ono što želiš nakon najgoreg dana, onaj osjećaj sigurnosti, povjerenje i svoje ljude. Mila je čežnja, Mila je ljubav, Mila je život! - složili su se dečki.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?