Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata manekenka

Helena Šopar Zadro osvanula u poznatom američkom magazinu 'As If', kampanju je snimila u Hrvatskoj

Foto: Marijana Marinović/NEW YORK
1/11
24.01.2023.
u 20:30

Pratitelje je fotografija oduševila, a mnogi su primijetili da je za Brač vežu posebno lijepe uspomene. Naime, Helena se tamo 2018. godine udala za supruga investicijskog menadžera Vjekoslava Zadru.

Manekenka Helena Šopar Zadro (36) jedna je od najuspješnijih hrvatskih manekenki koja je nosila revije i snimila kampanje za brojne poznate brendove, a krasila je magazine i editorijale brojnih magazina poput Voguea i Marie Clairea. Pratiteljima na Instagramu je sada pokazala još jedan svoj uspjeh, a to je američki magazin "As If". Magazin je surađivao s modnom markom Max Mara, a u najnovijem editorijalu pozirala je i Helena.

Našu manekenku fotografirala je Tatijana Shoan, čiji je stil fotografije izrazito dramatičan.

Na jednoj od fotografija pozirala je i na Bolu na Braču i to ispred kamenog zida pred kojim su sjedili stariji muškarci u kupaćim gaćicama, a ona je među njima stajala u bijeloj haljini i s crnim rukavicama koje su sezale iznad laktova.

''Uvijek se najbolje provodim na snimanju Tatijanom'', napisala je i dodala emotikon srca, a zahvalila se i "živućim legendama" na Bolu koji su sudjelovali u fotografiranju.

Pratitelje je fotografija oduševila, a mnogi su primijetili da je za Brač vežu posebno lijepe uspomene. Naime, Helena se tamo 2018. godine udala za supruga investicijskog menadžera Vjekoslava Zadru, a vjenčanje je doista bilo bajkovito. Mladenci su do crkve stigli oldtajmerom, a mladenka je za vjenčanicu imala haljinu vlastitog brenda Sopar. Vjenčanica je bila šivana od paške čipke, a krasio ju je i dugačak veo.

"Bio je to magičan dan, dušo, Kao i svaki dan s tobom", napisala je jednom prilikom kada mu je čestitala godišnjicu, kao što to čini svake godine.

Manekenka se zbog ljubavi prema suprugu preselila u London, a par se često voli vratiti u Hrvatsku, dok Helena ovamo često dolazi i zbog posla i vlastitog brenda koji je osnovala sa sestrom Tamarom Rebić.

Rođena Riječanka Helena Šopar je preko Novalje na Pagu osvojila svjetske modne centre. Spada u red najuspješnijih hrvatskih modela, a uspješno se okušala i u glumi, prava radoholičarka i profesionalka koja nije sklona skandalima. "Snimila sam tri naslovnice i oko sedam editorijala za Marie Claire. Više niti ne brojim. Marie Claire stvarno ima posebno mjesto u mom srcu i baš sam zavoljela cijelu ekipu ljudi sa snimanja. Kada navratim u Pariz često se nađem s glavnom urednicom na ručku. Nju ću uvijek pamtiti, za svako snimanje bi mi poslala cvijeće i čokolade u hotelsku sobu, jer zna koliko ih volim", kazala je Helena u jednom intervjuu.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije