Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cure detalji

Pamela Anderson najavila autobiografiju u kojoj je optužila kolegu sa seta za spolno uznemiravanje

Foto: Netflix
1/16
24.01.2023.
u 17:01

Krajem siječnja svjetlo dana trebala bi ugledati knjiga 'Love, Pamela' u kojoj se glumica osvrnula na svoj buran ljubavni život te otkrila mnoge detalje.

Tek nakon što su se počele polako smirivati strasti oko kontroverzne autobiografije princa Harryja, dolazi još jedna zanimljiva autobiografija. Naime, slavna glumica Pamela Anderson svoju autobiografiju svijetu bi trebala predstaviti 31. siječnja. Njezin život trebao bi biti prikazan u knjizi imena 'Love, Pamela', a objavljen će biti i istoimeni dokumentarac kojeg potpisuje Netflix.

Pamela je već krenula s najavom knjige tijekom koje je otkrila neke kontroverzne detalje iz svog života. Glumica je tako u knjizi, kako piše Daily Mail otkrila da je bila seksualno uznemiravana. Pamela je opisala jednu scenu nastalu tijekom snimanja popularne serije 'Sam svoj majstor'. Anderson je opisala neugodan događaj sa slavnim komičarem i glumcem Timom Allenom u kojem joj se ona pokazao potpuno gol. 

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe i naišla na Tima Allena u hodniku koji je na sebi imao samo ogrtač. Raširio je ogrtač i pokazao mi se potpuno gol. Rekao je da je to u redu jer je i on mene vidio golu. Sada smo poravnali račune. Neugodno sam se nasmijala – napisala je glumica te istaknula da joj je taj potez potpuno šokirao. 

O navodnom događaju oglasio se i komičar i glumac koji je sve demantirao.

- Ne, to se nikada nije dogodilo. Nikada ne bih napravio takvo nešto - rekao je glumac za Variety

Inače, Pamela je u ovoj seriji glumila kada je imala 23 godine i to u ulozi pomoćnice Lise, a Tim je tada imao 37 godina i igrao je glavnu ulogu. Ova uloga bila je jedna od prvih u njezinoj karijeri, a komičar i glumac 1995. godine nagrađen je i Zlatnim globusom za najboljeg glumca u humorističnoj seriji. 

Glumica je već u razgovoru za magazin People podijelila nekoliko ulomaka, a tada je i iskreno progovorila o svojim propalim brakovima. Glumica se udavala pet puta i to prvi put 1995. godine. Tada je bila s Tommyjem Leejem s kojim ima i dva sina, a brak je potrajao tri godine. U knjizi je istaknula kako, iako je njihov brak bio buran i kontroverzan, se radi o jednom vrlo lijepom periodu njena života. 

- Samo smo željeli imati djecu i biti zauvijek zajedno. Moja veza s Tommyjem možda je bilo jedini period u životu kada sam bila istinski zaljubljena – stoji u knjizi. Događaj koji im je presudio jest krađa i objava njihove snimke seksa. 

- Razvod od Tommyja bio je najteža i najniža točka u mom životu. Bila sam shrvana. Oboje smo bili shrvani zbog onoga što se dogodilo, ali morala sam zaštititi svoju djecu i razvesti se od njega – rekla je. No, u knjizi je priznala kako od svih svojih bivših ljubavi jedino je s njim u dobrim odnos imali to prvenstveno zbog djece. 

Nakon ovoga, Pamela se udala za glazbenika Kida Rocka s kojim je prošla traumatično iskustvo gubitka bebe 2006. godine, a glazbenik je nedugo nakon toga zatražio razvod. Godine 2007. udala se za proslavljenog igrača pokera Ricka Solomona, od kojeg se rastala za manje od godinu dana, a glumica i pokeraš ponovno su se vjenčali i 2014. godine, no rastali su se u jednako kratkom periodu. Solomon je o tom braku u medije plasirao razne optužbe, a Pamela je zbog toga tražila zabranu prilaska.

Pamelin posljednji ljubavni pokušaj odvio se na Badnjak 2021. godine. Tada se udala za svog tjelohranitelja Dana Hearsta, a ljubav se ugasila nakon 13 mjeseci. 

Dodajmo i da je Pamela smatrana 'seks simbolom' te ju mnogi najviše prate po poziranju za časopis Playboy. Atraktivna plavuša istaknula se i u televizijskoj seriji Baywatch, a pamti je se i po filmovima: 'Superhero Movie', 'Blonde and Blonder', 'Scary Movie 3' i drugima. Glumica se pojavljivala i u reality showovima poput 'Plesa sa zvijezdama', 'V.I.P. Brothera' i 'Plesa na ledu'.

VIDEO Kate Middleton otkrila tajnu svoje vitke linije: Redovito vježbam, a s djecom skačem i na trampolinu

Ključne riječi

Komentara 2

5S
505.scrtom
21:44 24.01.2023.

o jadno nevinašce.

Avatar Bomba*
Bomba*
20:12 24.01.2023.

Raširio je ogrtač i pokazao se potpuno gol 😂🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije