Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija

Hanu pazi Goran: Jako sam zadovoljna i sretna s novim grudima

Hana i Gioran
Foto: Instagram
1/7
28.06.2019.
u 14:37

Hana Rodić povećala je grudi estetskom operacijom u Istanbulu. Njen dečko Goran stigao je ubrzo za njom i sada je njeguje dok se oporavlja nakon operacije.

Hana Rodić povećala je grudi u Istanbulu, a dan nakon operacije stigao joj je dečko Goran Jurenec kako bi joj pomogao da se što brže oporavi.

Da joj  je Goran stigao u posjet, Hana se odmah pohvalila na Instagramu, a za 24 sata ispričala je i kako je prošla operacija i kako je zadovoljna rezultatom.

– Doktor mi je jako lijepo napravio grudi i jako sam sretna i zadovoljna. Svi su dragi prema meni u bolnici, baš su divni – izjavila je Hana.

Rekla je da još uvijek prima lijekove i da se osjeća jako dobro, a Goran će joj biti pri ruci dok god se oporavlja. Hana je operaciju najavila putem društvenih mreža kada je i brojnim znatiželjnicima odgovorila kako nije Goran platio njezinu operaciju grudi. 

Nakon operacije odmah je obavijestila svoje obožavatelje kako je sve u redu i u videu im je rekla:

– Evo, dragi moji, da vas obavijestim da je operacija prošla super i da sam toliko sretna. Ne boli me puno, najosnovnija bol, koja ipak mora biti jer se stavlja ispod mišića, ali jako sam sretna – rekla je Hana.

Komentara 5

Avatar Forest Trump
Forest Trump
14:59 28.06.2019.

Da je napravila prangiju umjesto cika došo bi goran prvi a ne treči dan !!! Samo da ga mali geeedi !!!!

DU
dublinboy
15:31 28.06.2019.

gangbang, bukakke i double penetration.

TM
trade_mark
16:05 28.06.2019.

draga hana, znaš li koliko hrvatske djece nikad nije bilo na moru? jer im roditelji nemaju novaca? ne kažem da im ti moraš platiti ljetovanje, ali kad razmisliš koliko ljudi nema najosnovnije uvjete za normalan život, a ti se po medijima hvališ novim sisama... onda se ja pitam kak te nije sram?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije