Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravila rez

Koga je to Hana izrezala s fotografije? Svi govore o svađi, a ovo je Hanin odgovor

Foto: Instagram
1/7
06.06.2019.
u 12:56

Na jednoj od svojih objava na Instagramu Hana Rodić (21) prisjetila se prvog zajedničkog snimanja i fotografije s Gospodinom Savršenim – Goranom Jurencom. Međutim, neki su primijetili da je Hana na slici odrezala osobu koja stoji pokraj njih

Hana Rodić na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja showa "Gospodin Savršeni" na kojoj ona i Goran poziraju u stilu Jamesa Bonda. Njih dvoje u toj reality emisiji počeli su vezu u kojoj su još i danas.

Međutim, pratiteljima je zapalo za oko tuđa ženska ruka na Goranovu ramenu – ruka ženske osobe koju je Hana odrezala s fotografije. Nije im dugo trebalo da shvate da je riječ o Aleni Nezirović Anezi (32).

Foto: imdb

"Zašto je na Goranovu ramenu ženska ruka viška?" uslijedilo je pitanje u komentarima na objavi, a zbog toga  mnogi su zaključili kako Rodić i Anezi više nisu u dobrim odnosima.

"Zašto si se posvađala s Anezi?" piše u komentarima. Hana je nakon niza upita odlučila novom objavom objasniti o čemu je riječ.

Foto: imdb

Osim brojnih upita o odnosu s Anezi, tu su bile i mnoge pohvale Goranu i Hani kao paru, da baš pristaju jedno drugome i da izgledaju kao da su u nekom filmu. 

Pogledajte sve zanimljivosti o ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije