Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udružili snage

Grubnić i Garić pozirali samo u boksericama: 'Ovako izgledaju naše nedjelje'

Foto: Instagram
07.04.2019.
u 17:30

Marko Grubnić i Davor Garić često se hvale svojim iskresanim tijelima, a ovog puta udružili su snage i zajedno pokazali mišiće.

Stilista Marka Grubnića i novinara Davor Garića trenutno gledamo u showu 'Ples sa zvijezdama'.  Uoči večerašnjeg nastupa dečki su se razgolitili i svima pokazali svoja apolonska tijela.

Ni jednom ni drugom nije strano poziranje bez suvišnih krpica, no ovog su puta dečki udružili snage i zajedno pokazali mišiće. Golišavu fotografiju na svom Instagramu objavio je Grubnić koji je pratiteljima pojasnio i kako izgledaju njihove nedjelje. 

- Dragi moji,  ovako vam otprilike izgledaju naše radne nedjelje... Već u 8 ujutro ulazimo u studio, oko 9 smo već ovako goli, jer nas šminkaju, friziraju,špricajuu tijela, (naravno za sve to odjećaa smeta..), mi lovimo najbolje svjetlo za sliku  zatim se polako oblačimo u kostime za nastup, pa probavamo... pozicije, kamere, svjetla, generalna proba, onda se opet skidamo maaaalo, možda netko nešto i pojede, a onda čujemo Ninu koja se dere - korekcije... to znači da smo opet goli, popravljaju šminku, kosu (Davor je tu u velikom plusu, jer on to preskače) ope treniraju tijela (ja najviše volim taj dio, jer ja bih da me stalno netko dira i gladi po tijelu...) , oblačenje kostima i počinje Live... Eh, onda nas naša Suza koordinira, jedni na galeriju, drugi na zagrijavanje, treći već čekaju znak za izlazak na stage i tako... volimo naše nedjelje i jako volimo sve ljude koji rade na ovom rasplesanom projektu - napisao je Marko i gledatelje upitao misle li da će večeras pleati obučeni ili polugoli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro dragi moji, ovako vam otprilike izgledaju naše radne nedjelje... 🙈 Već u 8 ujutro ulazimo u studio, oko 9 smo već ovako goli, jer nas šminkaju, friziraju, spricaju tijela, (naravno za sve to odjeca smeta... 🤷🏻‍♂️), mi lovimo najbolje svjetlo za sliku 😹, zatim se polako oblačimo u kostime za nastup, pa probavamo... pozicije, kamere, svjetla, generalna proba, onda se opet skidamo 😹😹😹 , maaaalo odmorimo, mozda netko nešto i pojede, a onda čujemo Ninu koja se dere - korekcije... to znači da smo opet goli, popravljaju šminku, kosu (Davor je tu u velikom plusu, jer on taj dio preskace 😹😹😹), opet teniraju tijela (ja najviše volim taj dio, jer ja bih da me stalno netko dira i gladi po tijelu... 😉) , oblačenje kostima i počinje Live... 🎉 Eh, onda nas naša Suza koordinira, jedni na galeriju, drugi na zagrijavanje, treći već čekaju znak za izlazak na stage i tako... volimo naše nedjelje i jako volimo sve ljude koji rade na ovom rasplesanom projektu... Jel tako @g.a.r.i.n.h.o ?!? ⭐️⭐️ Gledajte nas večeras u 20.15 na NovaTv... Što mislite hocemo li Davor i ja večeras plesati obučeni ili kako vas je on već navikao - polugoli?!? 🤔🤷🏻‍♂️🎉

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Inače, s dečkima će večeras snage u plesu odmjeriti i Viktorija Rađa, a uoči još jedne emisije uživo njezin suprug Dino uputio je opako upozorenje njezinom partneru Marku Mrkiću. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 


 

Komentara 30

PU
paul-umpe
17:42 07.04.2019.

jebes plocice kad slavina ne odgovara

DU
Deleted user
18:55 07.04.2019.

Produkcija Nove TV bi mogla povući neku lovu iz fondova EU za promicanje homoseksualaca. U ovoj sezoni ih ima više nego u svim sezonama do sad.

DU
Deleted user
21:45 07.04.2019.

Kako sam u zadnje vrijeme pod kartonima i zabranama, moram se složiti sa g.autorom članka i doslovno copy- paste odlomkom " često se hvale svojim iskresanim tijelima,.."... s naglaskom na iskresanim 😂.. i sve uz pjesmu Idola... rijetko te viđamm sa djevojkama.... oko tebe su dječaci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije