Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šala ili?

Rađa poslao opako upozorenje Viktorijinu partneru, obožavateljima zapeo za oko bizaran detalj

Foto: Instagram
1/6
07.04.2019.
u 14:16

Dino Rađa snimio je videoporuku za Marka Mrkića uoči večerašnje emisije 'Ples sa zvijezdama'. Jedan detalj obožavateljima je posebno zapeo za oko.

Dok Viktorija Rađa marljivo uvježbava plesne pokrete s partnerom Markom Mrkićem za večerašnju emisiju 'Ples sa zvijezdama', njezin suprug Dino ne gubi vrijeme. Na društvenim mrežama osvanuo je video u kojem se proslavljeni košarkaš obraća plesnom partneru svoje supruge. 

– Marko, sritno večeras u ''Plesu sa zvijezdama'', pazi mi na ženu – govori Rađa u videu uz kiseli osmijeh. Nakon što mu je poželio sreću bivši košarkaš Marku je uputio i ozbiljno upozorenje. Naime, pri kraju videa iza Rađe se pojavio pikado s Markovom fotografijom probijenom s nekoliko strelica. Čini se da je Dino pronašao svoj ispušni ventil dok mu supruga njiše bokove uz drugog muškarca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro je sve💃🏻🕺🏻 . . . #plessazvijezdama #nedjelja #dance #love #godhelpusall

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Snimku je na svom Instagramu podijelila i sama Viktorija uz opis: ''Dobro je sve''. U komentarima se javio i sam Marko. – Pa ti budi opušten prije emisije uživo – napisao je ispod snimke koja je nasmijala mnogobrojne obožavatelje, među kojima su i Franka Batelić, Nina Badrić, Ana Gruica... – Nije njemu lako uz Dinine komentare – zaključio je jedan od pratitelja. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 

Ključne riječi

Komentara 20

BA
bazinga
14:25 07.04.2019.

Mlada sponzoruša šlajta mlađe a stari sponzor izvisio hhhhhaaaa

IN
inbox
15:56 07.04.2019.

ajde rađa već si dosadan sa svojom ljubomorom. marko navali u inat rađi

PR
Pronto
16:08 07.04.2019.

Žena se drži doma da tebi Rađa a ne nekom drugom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije