Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez filtera

Glumica Ana Maras Harmander objavila je fotku u badiću: Nisam savršena, a nikad nisam ni htjela biti

Zagreb: Poznati na otvorenju 20. Queer Zagreb Festivala
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
07.07.2022.
u 17:35

- Savršena si. Meni si ti super! Obožavam.WOW - bili su neki od komentara ispod fotografije koju je glumica kazališta Kerempuh objavila na društvenim mrežama.

Fotografije savršeno utegnutih figura u kupaćim kostimima po cijelom su Instagramu, a samo rijetki biraju objavu fotografija s plaže a da ih prethodno nisu uljepšali provlačenjem kroz filter. Glumica Ana Maras Harmander fotkala se u kupaćem kostimu i nije koristila nikakve filtere i pokazala je kako nije savršena i dodala kako joj to nikada nije ni bio cilj.  - Nisam savršena, niti sam to ikada htjela biti - napisala je uz fotografiju snimljenu na njoj omiljenom otoku Visu. 

 

 

- Savršena si. Meni si ti super! Obožavam.WOW - bili su neki od komentara ispod fotografije koju je glumica kazališta Kerempuh objavila na društvenim mrežama. Glumica je nedavno proslavila 41. rođendan i tada je rekla kako dugo zna da će joj ovo desetljeće biti drugačije i jedva ga čeka i nema nikakav strah nego samo optimizam. Prošle godine je upisala jednogodišnje stručno usavršavanje za projektnog menadžera EU fondova, na poslovnom učilištu Experta u Zagrebu. Odlučila je to pokloniti sama sebi, a s puno ponosa je tada istaknula kako se nije promijenila u zadnjih 20 godina i ostala je vjerna sebi.

- Drago mi je da se nisam baš promijenila, ali život se promijenio, meni u korist, na bolje. Kvalitetu života drugačije gledam nego prije, ne trčim ni za čim i ni za kim, i radim na sebi svaki dan. Ne uzimam stvari zdravo za gotovo i zahvalna sam na svakom danu, pa i na onom najgorem. Hvala kažem stoput dnevno - poručila je tada u Storyju. 

VIDEO Na 50. rođendanu Nine Badrić brojna poznata lica među 140 uzvanika: Pogledajte atmosferu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
19:22 07.07.2022.

Strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije