Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala na plaži

Mia Negovetić pokazala novi izgled, pratitelji oduševljeni: 'Nisam te prepoznao! Top si'

Pula: Svečano otvorenje 68. Pula Film Festivala
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/22
07.07.2022.
u 08:30

Mia Negovetić pozirala je u crnom badiću, a crna je i njezina nova boja kose s kojom je oduševila pratitelje.

Mlada pjevačica Mia Negovetić (19) na svojem je Instagram profila objavila fotografiju s plaže na kojoj je pozirala u badiću, no mnogima je pozornost privukla njena nova boja kose. Naime, Mia je pozirala u crnom badiću, a crna je i njezina nova boja kose s kojom je oduševila pratitelje. 

"Nisam te prepoznao", poručio je jedan komentator. "Top si kao crnka", "Super ti stoji", "Prekrasna", "Ljepotice", nizali su se komplimenti.

Podsjetimo, mlada pjevačica početkom godine prvi je put pokazala pirsing u nosu, a nakon toga i tetovažu na rebrima. Naime, Mia se pojavila na jednom eventu u Rijeci u seksi izdanju. Pjevačica je nosila elegantne svjetloplave hlače i sako te crni top koji je pokazivao njezin trbuh. Tada se za frizuru odlučila za valove, a cijelu kombinaciju upotpunila je elegantnim nakitom.

Dodajmo da je  Mia i ove godine nastupila na Dori i to s pjesmom 'Forgive me' te završila na trećem mjestu nakon glasanja. Tada je nastupila u elegantnoj dugoj crnoj haljini otvorenih ramena. Na Dori je nastupila i godinu ranije, a publici se prvi puta predstavila 2015. godine kada je oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje te pokazala svoje glasovne mogućnosti. Nakon toga Mia je nastavila raditi na svojoj glazbi te objavila pjesme: 'Ljubav nema kraj', „She's like a dream', „When it comes to you“, „Pusti“ i druge.

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagabria7
12:56 07.07.2022.

Od fine cure do piercinga u nosu. Štga je slijedeće, kost kroz usta kao afrička plemena

IV
IvanM86
23:44 07.07.2022.

Predivna i prelijepa..Mia, budi uvijek svoja i jednostavna i nikad se nemoj promijeniti jer to je naveća magija u ovom svijetu..Neka te uvijek čuva dragi Bog koji ti je dao tvoj prekrasan bozanstveni anđeoski glas i stas i talent koji imaš..Samo slijedi svoje snove i srce što ti kaže na glazbenom putu i vjerujem svim srcem da te jednoga dana čeka velika budućnost u glazbi ali i tvoja velika publika koja će pjevati s tobom u glas sve tvoje hitove i pjesme na tvojim velikim koncertima u svijetu ali i Hrvatskoj..Vjerujem svim srcem u to da će biti tako..samo vjeruj u sebe uvijek i budi hrabra kao što si uvijek bila kao kad si bila mala..sjeti se uvijek nje one hrabre djevojčice ako ti je nekada teško u životu da te ohrabri i pomogne na nastupu ili koncertima..pomoći će ti uvijek u životu..vjeruj u to..Od sveg srca ti to želim da uspiješ u životu i glazbi..Sretno!!! ❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije