Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plemenit

Glumac velikog srca: Galifianakis beskućnici plaća stan i hranu

 Zach Galifianakis
BigPictures/PIXSELL
21.05.2013.
u 22:53

Zach Galifianakis na premijeru "Mamurluka 3" kao pratnju doveo je doveo bivšu beskućnicu, prijateljicu Elizabeth Mimi Haist

Kada je u ponedjeljak navečer Zach Galifianakis došao na premijeru \"Mamurluka 3\" kao pratnju je doveo bivšu beskućnicu, prijateljicu Elizabeth Mimi Haist. Njoj to nije prvi put da prati Zacha na crvenim tepisima Hollywooda, no nitko nije znao tko je ona.

Zach i Mimi poznaju se gotovo 20 godina. Upoznali su se kad je glumac tek počinjao karijeru. S godinama, kako je Galifianakis postao poznatiji, izgubli su kontakt, no prije dvije godine, glumac je saznao da je Mimi postala beskućnica.

Potražio je i unajmio joj stan te joj plaća sve troškove života. Povremeno je odvede i na neku premijeru.

- Lijepo se odjenem, a prijateljica me našminka. Zabavno je, nije nešto o čemu sam sanjala da ću iskusiti. Poslije me limuzina odvede kući - ispričala je Mimi.

>>Zach Galifianakis: Ljudi se mogu povezati s \"Mamurlukom\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije