Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKI VELIKAN

Tarik Filipović ponosno pozirao sa svojim idolom: 'Djetinjstvo svako junaka ima'

Zagreb: Glumac Tarik Filipović
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
16.08.2022.
u 09:15

"Djetinjstvo svako junaka ima, Slavko Štimac", napisao je Tarik pokraj fotografije na kojoj je zagrljen sa Štimcem, a snimljena je na Sarajevo Film Festivalu.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) na društvenim mrežama objavio je fotografiju s jednim od najpoznatijih regionalnih glumaca Slavkom Štimcem (61). 

"Djetinjstvo svako junaka ima, Slavko Štimac", napisao je Tarik pokraj fotografije na kojoj je zagrljen sa Štimcem, a snimljena je na Sarajevo Film Festivalu. 

Filipović je u Sarajevu vodio dodjelu nagrada "Srce Sarajeva" za najbolje TV serije.

– Pa dobro, nadam se da će sljedeće godine netko meni to dodjeljivati. Gledam to sa zadovoljstvom i gledam kakvo bogatstvo ovaj bazen, ova regija ima - bogatstvo glumaca, redatelja, dobrih glumaca i mene to ispunjava ponosom i potiče na daljnji, što bolji rad – kazao je Filipović za Avaz te dodao kako ima mnogo dobrih glumaca, čije vrijeme nadolazi. Tarika uskoro očekuje i premijera španjolskog filma "42 sekunde" u kojem glumi legendarnog trenera vaterpola Dragana Matutinovića. Veliki ljubitelj sporta dotaknuo se nogometa i dodao kako redovito prati Čelik iz rodne Zenice. 

– Vratit ćemo se mi, bit ćemo jači i bit će Čelik opet onaj stari. Meni mnogo znači kada ljudi u Sarajevu kažu da jedva čekaju da se Čelik vrati. Kao i kad Veleža nije bilo, nije to – to. Ja sam engleski tip navijača, možemo biti i u 7. ligi, ali to je moja najveća ljubav – poručio je Filipović.

VIDEO: Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Ključne riječi

Komentara 3

BA
barbalovre
09:47 16.08.2022.

Jadno i prejadno, nikako iz primitivnog balkana sa raznim tarikima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije