Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Jurić Čivro

Finalist showa 'The Voice' proglašen najboljim mladim pjevačem

marin jurić čivro
Foto: Facebook
1/4
13.01.2016.
u 11:15

Mlada nada na hrvatskom glazbenom nebu primila je svoj prvi music pub, singlovima nastavlja interesirati publiku

Finalist prve sezone HRT-ovog showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske danas je primio očekivano priznanje. 

21-godišnji Marin Jurić Čivro proglašen je najboljim mladim pjevačem i time odnio nagradu 'Moj prvi music pub'. Glazbeni talk show 'Music pub' vodi i uređuje Zlatko Turkalj Turki, a nagrada se dodjeljuje od 1992. godine.

Prvi singl za pjesmu 'Dobro jutro svima', napisao je Ivan Dečak, a izvrsno se plasirala na glazbenim ljestvicama. U suradnji sa ženskom pop grupom Luminize nastao je i glazbeni produkt  'Zašto još volim te'. Pjesma je ubrzo proglašena hitom mjeseca Hrvatskog radija.

 

- Nisam se nadao ovakvom uspjehu. Ovo je sve novo za mene i snalazim se kako mogu i kako znam. Ne znam čime sam ovo zaslužio, ali grlim ovu šansu. Želim imati što više materijala i nikada ne stati u glazbi - rekao je Čivro za radio HRT-a.

Zanimljiva boja glasa pjevača, suradnje, skromnost i glazbeni odabiri razlozi su postupnog uspona na domaćoj sceni. Očekujemo dodatne uspjehe ovog mladog glazbenika iz Virovitice, koji već ima svoju publiku.

>> Finalist Voicea Marin Jurić-Čivro izdao svoj prvi singl, poslušajte kako zvuči 'Dobro jutro svima'!

Komentara 1

AL
Alberti
16:42 13.01.2016.

Rijetka kombinacija istinskog talenta i skromnosti. Poseban glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije