Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija

Fashion.hr: Nova geometrija koja ne ubija ženstvenost

alex dojčinović  (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/23
13.03.2013.
u 23:55

Najbolji komadi u njoj su oni u kojima barata čistim geometrijskim linijama i njima postiže novu ženstvenost svojih do sada vrlo romantičnih haljina.

U ovom trenutku Aleksandra Dojčinović definitivno je naša najpopularnija kreatorica. Ne samo da je rado i često nose žene iz javnog života, već je kupuju i nose brojne “obične” žene. Dokazat će vam to samo jedna večer u nekom od zagrebačkih kafića, gdje ćete sasvim sigurno na nekoliko žena vidjeti pojas Aleksandre Dojčinović.

Bez pojasa

Te popularnosti, koja postaje dvosjekli mač jer čini se da njene haljine doslovno iskaču iz paštete, očito je svjesna i sama kreatorica. Stoga u njenoj novoj kolekciji, predstavljenoj sinoć na Zagrebačkom velesajmu, nismo vidjeli ni jedan jedini pojas. A činjenice koliko je Aleksandra trenutno “in”, očito je svjestan i Vinko Filipić, koji je upravo njenom revijom, jedinoj u prvoj večeri, otvorio svoj Perwoll Fashion.hr.

Kolekcija koju smo vidjeli donosi novu Aleksandru. Najbolji komadi u njoj su oni u kojima barata čistim geometrijskim linijama i njima postiže novu ženstvenost svojih do sada vrlo romantičnih haljina. Haljine i kaputići smišljeni su tako da se nose bez ikakvog nakita, štoviše zlatni metalni dijelovi ugrađeni su na njih kao naglasci na remenima, ili oko struka, a sve je podcrtano i jednostavnim frizurama. U kolekciji su uglavno koktel haljine te svečani kompleti suknji i bluza, a novost donose i materijali. Mnogo je mikrofibre podstavljene tankom spužvom što u nekim varijacijama stvara zanimljiv volumen.

No, Aleksandra je pokušala postići spoj svoje nove modne vizije s onom već dobro poznatom. To kolekciji daje komercijalnost, ali nažalost narušava cjelinu modne vizije i oduzima joj jačinu.

Osvježenje zelenom

Kolekcija donosi bijelu i crnu boju, a u bijeloj je kao detalj prisutna i boja bijele kave. Vidjeli smo i nekoliko modela boje kakaa, te svega dva ili tri modela koja su tu paletu osvježila s mentol zelenom. Svijetle se boje ponavljaju i na kolekciji torbica. Sve su srednje velike, čvrste i četvrtaste, a svaku krasi više boja i različite teksutre kože te zlatni lanci kao ručke.

Komentara 1

TA
tamaris
09:25 14.03.2013.

Kakav polusvijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije