Naslovnica Showbiz TV

Farmeri uzrujani: 'Cure bi mogle malo više raditi'

Jurica pak kaže kako ima problema na farmi o kojima se uopće ne priča, a jedan od njih je i priljev dukata te on smatra kako najveći dio, oko 90 posto, dolazi iz mlina.
17. listopada 2018. u 13:01 0 komentara 397 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/6

Uz jutarnju kavu okupili su se Anica, Edita i Saša, a kao tema razgovora nametnula im se Štefica i njezino gazdovanje. „Ona sad malo pretjeruje.

nezadovoljstvo vlada Farmerima je dosta već prvi dan: 'Ona se baš uživila!'

Možda bih i ja ista takva bila, ali s takvim izrazom lica, s takvom mimikom i vokabularom kakvim koristiš, ono ja, ja, ja, ovi mladi ljudi, teško će to podnijet.“, pokušala im je objasnit Anica.

Farma krcka im pod zubima Farmeri: "U brašnu ima kamenja"

Jurica pak kaže kako ima problema na farmi o kojima se uopće ne priča, a jedan od njih je i priljev dukata te on smatra kako najveći dio, oko 90 posto, dolazi iz mlina. Međutim, Jurica vidi i dodatne načine zarade, o kojima farmeri uopće ne razmišljaju.

izvan sebe je Prvo rođenje na Farmi! Edita: "Sretna sam jer se to dogodilo nama"

„Mislim da je najveći problem to se ne radi na nekim proizvodima, cure bi mogle malo više raditi unutar kuće i šivanje i neki ručni radovi da zaintrigiraju trgovce.“, zaključio je Jurica.

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.