Naslovnica Showbiz Estrada

Farmerima je dosta već prvi dan: 'Ona se baš uživila!'

Osim o obavljanju poslova, Štefica je odlučila uzeti konce u svoje ruke.
16. listopada 2018. u 12:22 0 komentara 1481 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Čini se kako farmerima nije baš drago što je Štefica nova gazdarica. Već prvim danom nova gazdarica jasno je odredila svoje ciljeve. „Moji su ciljevi da se dovrše poslovi koji nisu dovršeni već dva tjedna,“ kazala je Štefica, a prioritet joj je drvarnica.

Sretan kraj Teška životna priča 22-godišnjeg Mateja iz showa 'Farma'

 | Autor :

Osim o obavljanju poslova, Štefica je odlučila uzeti konce u svoje ruke: „Meni je bitno da točke koje donose prihod u kuću, da se drže pod kontrolom. Mlin nam je prva grana što se tiče prehrane i zarade, bez mlina smo u totalnom kaosu! Znam da ću im biti dosadna, ali to me ni najmanje neće nervirati jer mora kontrola postojati!“, izjavila je.

mia kovačić NADMETANJE ZA GLEDATELJE Farma je 'pojela' srednjovjekovni Anno dvostruko većom gledanošću

Odmah nakon što je Štefica Matei kazala da ih je previše u mlinu te se nekolicina njih prebaci na rad na drvarnici, Matea je otrčala ekipi u mlin ispričati što joj je gazdarica naredila. „Ona se baš uživila!“, zaključila je Kristina, a Roberto je rekao da ju samo treba ignorirati.

Hoće li farmeri slušati gazdaričine naredbe, ostaje nam za vidjeti.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.