Naslovnica Showbiz Estrada

Farmeri: "U brašnu ima kamenja"

Posljednjih dana farmeri su primijetili da im često škripi pod zubima, a vrlo brzo našli su i razlog tome – u brašnu kojega Jurica i Roberto melju su komadići kamenja
12. listopada 2018. u 09:45 1 komentara 416 prikaza
Farma
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/6

Ivan je postao prvi duelist. Farmeri su ispoštovali njegovu odluku da ga nominiraju kako bi mogao u dvoboj i napustiti farmu. No, nije Ivan dobio šibice od svih farmera. Jurica i Roberto su jedini dali svoju šibicu Luciji i to, kako su rekli, zbog kuhinje.

Sretan kraj Teška životna priča 22-godišnjeg Mateja iz showa 'Farma'

-Zadovoljan sam današnjim sastankom na kojemu su farmeri podržali moju odluku, za sada još nemam osobu koga bih uzeo za drugog duelistu, imam uži krug, ali koga god uzeo, ja sam odlučio, ja ću igrati poštenu igru. Do kraja će biti jako zanimljivo, pokazat će se prava lica farmera koji su pozitivci., rekao je Ivan. Koga će postaviti za drugog duelistu, a koga za gazdu, bit će zanimljivo vidjeti.

Potraga na farmi Farmeri dobili ovce na čuvanje, pobjegle im nakon par sati

Nakon što je sastanak završio, Ivanu su pohitali nositi stvari u duelističku kućicu Roberto i Lucija, oboje farmera koji se žele domoći trona.

-Kako te svi vole, a kada si bio sluga, nitko ti nije došao. , rekla mu je Lucija, a Ivan je zaključio da je to uvijek tako.
Na farmu su stigli potkovači koji su došli magarcima srediti kopita.

Odabir duelista Maja se slomila, a farmeri su je krenuli tješiti

-Nisam se još nikada susreo s takvim zanatom, nisam niti vidio niti na televiziji, niti uživo., oduševljen je bio Jurica, a Jasmin je kazao da se s ovim također nije nikad susreo kada su magarci u pitanju, dok je s potkovavanjem konja upoznat od malih nogu.

Posljednjih dana farmeri su primijetili da im često škripi pod zubima, a vrlo brzo našli su i razlog tome – u brašnu kojega Jurica i Roberto melju su komadići kamenja.

Život na selu Farmeri nezadovoljni gazdom: Nije pridonio prodaji

-Zadnjih par dana su se farmeri požalili da im kruh pod zubima pucketa više nego li bi trebao i zato smo se ja i Robi sjetili da bi to moglo biti iz našeg kamena iz mlina. Broj kupaca nam se povećava i upravo iz tog razloga moramo poraditi na tome., objasnio je Jurica.

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

  • vorda400:

    Ovo je točno slika hrvatskog društva okupili su ih savršeno zbunjen lud normalan (uvijetno) svi sve znamo ali kod jednostavnog problema tipa kad brašno prođe kroz kameni mlin treba ga prosijati kroz sito pa takav zadatak za ekipu izgleda kao ... prikaži još! kvantna fizika nema nam pomoći