Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbudljivo polufinale

Evo tko je sve ušao u finale The Voicea!

The Voice finalisti
Foto: PR FOTO
1/4
16.04.2016.
u 22:50

Edgar Rupena biti će predstavnik tima Tonyja Cetinskog u finalu, a pjesmom "Mama" pokazao je svu raskoš svog vokala.

Odluku o finalistima The Voice večeras nisu donosili mentori showa, taj posao pripao je publici koja je svojim glasovima odabrala četiri finalista koja će se sljedeće subote boriti za titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Iz tima Ivana Dečaka u finale ide Vedran Ljubenko koji je "rasturio" s pjesmom "Here I go again". Prolazak u finale iz tima Indire Levak zaslužila je Ruža Janjiš čija je izvedba pjesme "Bože, brani je od zla" dirnula sve mentore, a očigledno i publiku.

Edgar Rupena biti će predstavnik tima Tonyja Cetinskog u finalu, a pjesmom "Mama" pokazao je svu raskoš svog vokala. Iz tima Jacquesa Houdeka za finale se izborio Alen Đuras i to sa pjesmom "Chandelier". 

>>Ovo je osmero polufinalista showa 'The Voice'

Ključne riječi

Komentara 8

NA
NADINA
14:34 17.04.2016.

Alen je definitivno najbolji..prekrasna boja glasa..

SM
smolo
23:31 16.04.2016.

Bravo Ruzo

Avatar babas
babas
11:18 17.04.2016.

Čudno da je ispala plavuša Eni,imala je najtežu pjesmu i bila je odlična,uz to jedina izgleda kao diva. Rekao bih da izbor pjesama odlučuje,teško je reći tko bolje pjeva kad pjevaju različite pjesme,neki domaće,a neki strane. Tko odlučuje o izboru pjesama za kandidate,oni sami ili žiri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije