Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baranja kao Hollywood

Eric Roberts i Michael Paré snimaju u Hrvatskoj

27.08.2022.
u 15:04

Vjekoslav Katušin, hrvatski producent s njemačkom adresom koji je u Hrvatskoj već bio snimao s Ericom Robertsom, a onda doveo i Toma Sizemorea te Costasa Mandylora, najavljuje novi film s dvojicom hollywoodskih veterana

U Baranji će se snimati Wrongful Death, triler u kojem će glavne uloge tumačiti Eric Roberts i Michael Paré a s njima još nekoliko glumica i glumaca mlađe generacije. U cijelosti će se ovaj film snimiti u Baranji s početkom u siječnju sljedeće godine. Hrvatski producent s njemačkom adresom Vjekoslav Katušin koji je i sam porijeklom i Baranje kaže kako je to nastavak njegove namjere da se u njegovoj rodnoj zemlji snimaju filmovi za široku publiku s renomiranim međunarodnim i hollywoodskim glumcima.

- Ovo je treći film kojega ja snimam u Hrvatskoj i drugi koji će se snimati na području Baranje. Ovaj triler okuplja neke od poznatih glumaca filmske industrije kao što su Eric Roberts i Michael Paré te mlade glumačke snage u usponu kao sto je Isabella Brenza, Raquel Montes i Jenny Paris, kaže Katušin koji filmove snima pod okriljem svoje producentske kuće Dream Team Pictures. Inače je, kaže, rođen u Njemačkoj ali se odlučio preseliti u Baranju odakle su mu roditelji.

- Kao sto sam rekao, uživam u baranjskom životu i krajoliku te koristim svaku priliku da dovedem svoje poznate prijatelje i suradnike da upoznaju ovaj kraj Hrvatske, rekao nam je navodeći kako će cijeli film biti snimljen u Belom Manastiru i okolici, gdje će se urediti nekoliko filmskih setova te će se kompletna ekipa zadržati u Baranji tokom cijelog vremena snimanje filma. - Tako sam i prošle godine ugostio poznatog glumca i svog dragog prijatelja Costas Mandylora koji je ovdje proveo nekoliko neobaveznih dana uživajući u Baranji. Još prije šest godina Eric Roberts je također bio moj gost u Baranji gdje je nakon snimanja proveo nekoliko dana u odmoru i obilasku. Da je posjet ostavio odlične utiske govori i činjenica da će Eric Roberts i ovaj puta nakon snimanja ostati na kratkom odmoru u Baranji. Nakon što sam zadnje nekoliko scena snimao sa holivudskom zvijezdom Michael Paré u Njemačke za jedan drugi projekt sam uspio nagovoriti da se i Michael Paré pridruži svom kolegu Erica Robertsa u Hrvatskoj. Obojica će biti moji gosti nekoliko dana nakon snimanja i želja mi je da im pokažem što više od baranjske etno i gastro ponude, rekao nam je Katušin.

U trileru Wrongful Death priča se vrti oko nastojanja Davida Moorea kojega glumi Paré da umiri svoju savjest tako što će pronaći pravu istinu o tome što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko mu je i zbog čega oduzeo život. To nastoji doznati od Sophie McElroy, kćeri senatora McElroyja, a u priči se pojavljuju i jedan beskrupulozni novinar, jedna ovisnica te jedna spletkarica teške prošlosti. Sve to treba tvoriti eksplozivni koktel u temelju kojega je odnos roditelja i djeteta na dva različita načina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije