Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deseta emisija

Emitirana je posljednja emisija ove sezone Superpotjere, pa su lovci otkrili kako će provesti ljetne mjesece

Superpotjera
Foto: Renato Branđolica/HRT
1/15
28.05.2023.
u 20:58

Voditelj Joško Lokas kazao je kako se temperature zraka lagano dižu što znači da će i kviz Superpotjera, poput školaraca, uzeti ljetnu pauzu. Potom je lovce upitao kako će provesti ljeto.

Večeras je emitirana posljednje emisija prve sezone kviza Superpotjera. Popularni format koji se vrti nedjeljom uvečer na Prvom programu HTV-a večeras je emitiran po deseti put, a na početku emisije voditelj Joško Lokas lovce je pozdravio na nešto drugačiji način.Joško je kazao kako se temperature zraka lagano dižu što znači da će i kviz Superpotjera, poput školaraca, uzeti ljetnu pauzu. Potom je lovce upitao kako će provesti ljeto.

-Sven, Vama će ovo biti prvo lovačko ljeto. Odmor ili pripreme za novu sezonu? – pitao je voditelj novog lovca Svena Marcelića, a on mu je poručio da će odmoriti.

- Područje bez signala. Po mogućnosti na otoku, bez televizije, a kamoli pripreme Potjere. Ništa. – rekao je Sven.

Joško je potom pozdravio i druge lovce. Lovkinju Moranu Zibar upitao je kakve su pripreme bile prošlih godina.

- Deset sezona je na mojim malim plećima, što boljih što lošijih… A najbolja priprema? Dobar san, redoviti obroci, hidratantna krema – rekla je lovkinja i nasmijala publiku u studiju i voditelja.

VEZANI ČLANCI:

Lokas je pretpostavio kako će lovac Krešimir Sučević Međeral kroz ljeto ponoviti sve stečeno znanje, a pitao ga je kako će provesti ostatak vremena?

- Isto kao i Morani, meni nije prvo lovačko, ali mi je drugo otačko ljeto. Tu se nešto i malca pita onda, koliko će mi ostati vremena da uopće šmugnem iz Zagreba. A sad, ako ostane vremena za ponavljanje... Moj život je ponavljanje – rekao je Krešo. Isto pitanje uslijedilo je i lovcu Maldenu Vukorepi.

- Pa prvo odmor. Joško znate da u našim godinama je odmor prijeko potreban. Više možda dopunjavanje nego obnova. Sve više podataka je i to treba pratiti – rekao je Mladen.

Lokas je posljednjeg, petog lovca Deana Kotigu pitao da, kao iskusni lovac koji je u dnevnoj Potjeri od početaka, ocijeni novi format.

- Ja sam stvarno od prve, premijerne epizode obične Potjere unutra i kako je rasla Potjera, tako sam rastao i ja. I doslovno i preneseno i stvarno i onaj format je skoro pa savršen i ovaj format je skoro pa savršen. Nosi nekakve druge stvari, ali mislim da ovakvo nešto još nismo imali u Hrvatskoj i jako sam ponosan što sam dio ovoga – rekao je Dean.

Podsjetimo, kandidati se u emisiji mogu natjecati protiv ekipe lovaca iz Potjere koja se emitira svaki dan te novog lovca Svena Marcelića. Cilj im je osvojiti novac tako da ne potroše vrijeme koje im je zadano, odnosno da lovcima prije iscuri vrijeme. 

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe

 

 

 

Komentara 1

Avatar southman
southman
23:05 28.05.2023.

Ovu bljuvotinu ukinuzi pod hitno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije