Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO BI PONOSAN

Elvisov unuk neodoljivo podsjeća na pokojnog kralja rock'n'rolla

Elvis Presley
Foto: Youtube Screenshot
1/6
12.03.2018.
u 09:30

Premda je pohađao satove glume i pjevanja, Benjamin se ipak posvetio slikarstvu, i teško da će profesionalno krenuti djedovim stopama.

Kralj rock'n'rolla Elvis Presley nažalost nije upoznao ni jedno od četvero unučadi koje je njegova kći Lisa Marie rodila u dva braka. Lisa je u braku s glazbenikom Dannyjem Keoughom rodila kći Danielle (28) i sina Benjamina (25). U brakovima s Michaelom Jacksonom i Nicolasom Cageom nije imala djece, dok je prije 10 godina, nakon udaje za Michaela Lockwooda, rodila blizance Harper i Finleya.

Da je živ, Elvis bio vjerojatno bio najponosniji na Benjamina, koji mu je sličan  izgledom. Premda je pohađao satove glume i pjevanja, Benjamin se ipak posvetio slikarstvu, i teško da će profesionalno krenuti djedovim stopama. Baš kao i mama Lisa Marie, Benjamin se ne pojavljuje na društvenim događajima niti daje intervjue.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:32 12.03.2018.

katastrofa članak!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:49 13.03.2018.

Doduse nesto malo mu i slici, no ne pretjerano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije