Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio bolestan

DNK dokazao: Elvis Presley morao je umrijeti mlad

'Elvis Presley in a promotional photo for Jailhouse Rock released by MGM on November 8, 1957 Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
25.03.2014.
u 20:15

Elvis Presley umro je 16. kolovoza 1977. od srčanog udara u 42. godini života na svom imanju u Memphisu, a neki tvrde da je razlog tome kombinacija alkohola i lijekova...

Elvis Presley umro je 16. kolovoza 1977. od srčanog udara u 42. godini života na svom imanju u Memphisu, a neki tvrde da je razlog tome kombinacija alkohola i lijekova. No, čini se da mu je smrt u mladosti bila suđena bez obzira na način života.

Dokumentarna serija Dead Famous DNA koju prikazuje britanski Channel 4, a prenosi Mirror, otkrila je rezultate detaljne genetske analize koja je pokazala da je kralj rock'n'rolla patio od genetske bolesti srčanog mišića.

DNK iz njegove kose pokazao je da je pjevač patio od hipertrofične kardiomiopatije, a tipični simptomi te bolesti pojavili su se krajem njegova života. Autori serijala tvrde da je kosa koju su analizirali autentična, a navodno je otkupljena od prijatelja Elvisova frizera za 2000 dolara.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Nije je ni zaprosio, a ona planira vjenčanje u vili Elvisa Presleya

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:16 26.03.2014.

eto, bilo mu suđeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije