Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlet u glazbu

Ella Dvornik otpjevala svoju verziju velikog hita srbijanske pjevačice

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
07.06.2018.
u 08:21

Ella je na Facebooku objavila i svoju, jazz verziju pjesme "Insomnia" Jelene Karleuše.

Objavivši teaser na Instagramu, mnogi su se zapitali vraća li se Ella Dvornik glazbenoj karijeri kojom se kratko bavila prije šest godina.

Ipak, kako je otkrila u razgovoru, blogerica i majka sedmomjesečne kćeri Balie Dee pjesmom ‘Lidija’, koju je objavila na društvenim mrežama, željela je podsjetiti hrvatske građane na ljubav, jednakost, ravnopravnost i na Zagreb pride koji se za vikend održava u glavnom gradu.

 

 

 

– Pjesmu ‘Lidija’ napisala sam prije šest godina. U jednom sam trenutku imala producenta koji je silno vjerovao u Boga i nije želio da uglazbimo tu pjesmu jer ju je smatrao prekontroverznom jer priča o ljubavi dviju žena – objasnila je Ella.

– Na sreću, moj prijatelj Josip svira glasovir pa smo odlučili napokon napraviti pjesmu. Mislim kako u Hrvatskoj ne postoji pjesma za Lidije pa se nadam da će se neke u njoj pronaći – dodala je.

Prije objave svoje pjesme Ella je na Facebooku objavila i svoju, jazz verziju pjesme "Insomnia" Jelene Karleuše. Uz video je napisala da u pjesmi 'zavija kao krepana mačka', ali njenim obožavateljima to nije zvučalo tako i nagradili su je brojnim pozitivnim komentarima.

 

 

1/18
Ključne riječi

Komentara 7

DO
dopizdilomi
08:56 07.06.2018.

Upravo pročitah ozbiljnu vijest na Australian News kako će dolazak hladne fronte donijeti hladnu zimu Sineyu i Melbournu.

Avatar Klodi
Klodi
09:43 07.06.2018.

Tko je to?

Avatar rubinet
rubinet
12:04 07.06.2018.

Što bi na to reka pape?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije