Naslovnica Showbiz Hollywood

Ljepotica iz 'Top Guna' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila

Kelly McGillis rijetko se pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njeno ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom.
06. lipnja 2018. u 10:01 13 komentara 19110 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

Tom Cruise pohvalio se na Instagramu slikom sa snimanja novog "Top Guna" i tako je razveselio obožavatelje ovog filmskog hita s kraja 80-ih. 

Pitaju se zašto? Nikolina selfijem izazvala zgražanje: 'Bože me sačuvaj što uradi lijepa žena'

Film je to u kojem je kombinacija akcije i ljubavne priče proslavila Cruisea i njegovu filmsku partnericu Kelly McGillis koja je u filmu glumila instruktoricu zrakoplovne vožnje.

 | Autor : Youtube Screenshot Foto: Youtube Screenshot

Film je ostvario veliki uspjeh zahvaljujući čemu su Cruise i McGillis uživali slavu. Cruise je nastavio taj dobar filmski niz, a McGillis nije ostvarila uspjeh poput svog kolege. Obožavatelje je ražalostila vijest što Kelly neće gledati u novom "Top Gunu".

Ljubavni BB Još jedan par iz BB kuće zaljubio se nakon izlaska iz showa?

Kelly se rijetko pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njene ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom.

 | Autor : PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Nedugo prije ove objave Kelly je bila napadnuta u svom domu i nakon tog napada dobila je dozvolu za oružje. McGillis se sasvim promijenila u ovih 30-ak godina i teško biste je prepoznali  s nekoliko kilograma viška i sijedom kraćom kosom više nije nimalo  nalik na djevojku u koju se Tom Cruise zaljubio u filmu. 

Vlatka otvorila dušu: 'Račun mi je bio blokiran, pet godina nisam spavala, a život mi nije uništio Dikan' Novo lice Drele više nema angažman na RTL-u, kviz 'Pet na pet' ima novog voditelja
Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

  • velist:

    Prestrašno. Izgleda kao da ima 60 godina, a ne 28, kao što je imala u vrijeme snimanja filma. Treba pod hitno kod 'Glumičića' na tretman kako bi bila u rangu ostalih 'plastičnih' diva.

  • Deleted user:

    Ma kako se promjenila?!?!?!? Ja sam od rođenja isti... 19o visine i 105 kg... ovo je stvarno fascinantno i zastrašujuće.... čovjek se kroz godine mjenja!!!!! Prvi put čujem... možda neki student medicine napravi doktorski disertaciju i obradi ovaj jedinstven fenomen ... prikaži još! ii sve nam razjasni!!!!!

  • stefj:

    Ma mislim smiješno, pa ima 60 godina. Ajde svašta... Još da je ovaj članak izašao kad je imala 35 godina imao bi smisla (jer se "zapustila"). Sad čak izgleda normalnije nego tada...