Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosan

Emotivna objava Zorana Šprajca: Princeza moga srca

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
06.06.2018.
u 11:09

Voditelj i urednik RTL Direkta na Instagramu je objavio fotografiju s maturalne večeri svoje kćeri Franke.

Najvažniji događaj dana koji nećete vidjeti u RTL Direktu, napisao je Zoran Šprajc uz video na Instagram storyju na kojem ne skriva ponos dok s kćeri Frankom pleše na njenoj maturalnoj večeri.

Omiljeni televizijski voditelj objavio je na ovoj društvenoj mreži i fotografiju s Frankom te napisao: Princeza moga srca. Šprajc i njegova supruga Lidija, uz 18-godišnju Franku, imaju i 17-godišnjeg Mirona, a u intervjuu koji je nedavno dao za Večernji list Šprajc je otkrio koliko njegova djeca prate medije.

 

 

Princess of my heart.. 💖💖💖

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

 

– Ne tjeram ih da čitaju i gledaju vijesti niti da se bave domaćom ili svjetskom politikom. No siguran sam da prilično dobro razumiju što znači raditi ili studirati u Hrvatskoj, a što u Nizozemskoj. Internet je njihov dnevnik koji ih vodi od Australije do Amsterdama. Već sad imaju prijatelje po svijetu, a svijeta još nisu kako treba ni vidjeli. I nisam siguran koliko žele ostati u ovoj državi da bi im bilo važno što se u  njoj događa. No gdje god bili, shvaćaju da su za uspjeh najvažniji rad i znanje. Čak i u Hrvatskoj. I to je najvažnije i na to sam najviše ponosan – rekao je tada i dodao kako nemaju baš ambicije postati novinari i skloniji su prirodnim znanostima. 

1/16

 

Ključne riječi

Komentara 49

SO
SoloHan
11:20 06.06.2018.

Nadamo se da je dijete karakter naslijedilo od mame

PR
prajdali100
12:52 06.06.2018.

Komu je ovaj lik omiljen ? Njegove prizemne doskočice su bezobrazne i iritantne.Možemo se samo nadati da su djeca više na mamu.

Avatar Moxa
Moxa
12:11 06.06.2018.

Mlade snage SDS-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije