Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMETNUTI PAR

Dvije godine ljubavi: Prekršili su sva pravila, bili na udaru najgorih kritika, ali iz svega izašli jači no ikada

Foto: PA/Pixsell
1/14
19.05.2020.
u 21:20

Prošle su dvije godine od vjenčanja princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle. Par koji je uzdrmao kraljevsku obitelj odstupivši s trona u ožujku ove godine još uvijek nailazi na osude javnosti, a čini se da ih se neće tako lako riješiti.

Najpoznatiji kraljevski par koji je prekršio sva pravila Meghan Markle i princ Harry danas slave drugu godišnjicu braka. Prošle godine, svoju su radost povodom prve godišnjice podijelil na službenom kraljevskom Instagram profilu objavivši kratki video s posebnim obiteljskim trenucima, poput druženja s Meghaninom majkom i crno-bijelim fotografijama novopečenih mladenaca te dotad neviđene trenutke.

1/9

Na svoj veliki dan, Meghan je nosila dvije haljine - jednu s potpisom modne kuće Givenchy, a drugu s potpisom dizajnerice Stelle McCartney. Prvi ples bio je uz pjesmu "Land of a Thousand Dances" Wilsona Picketta, a Meghanin buket bio je od bijelog cvijeća koje je princ Harry tog jutra odabrao za nju.

Ove godine godišnjicu slave malo drugačije, odnosno, gotovo neprimjetno i daleko od očiju svih iza zidina svog novog doma u Los Angelesu gdje su odlučili nastaviti živjeti nakon odstupanja s kraljevskog dvora. Za njih ništa više nije bilo isto nakon rođenja sina Archieja.

Uslijedili su mjeseci medijske tišine nad mladom obitelji koja je Archieja čuvala od znatiželjnih bliceva, a kroz proteklu godinu tek su se nekoliko puta pojavili u javnosti i to najčešće na sportskim događanjima. Nekada je to bilo u društvu ostatka kraljevske obitelji, odnosno princa Williama i njegove supruge Kate te njihovo troje djece. Prvo službeno pojavljivanje Archieja s većinom kraljevske obitelji koje je bilo zabilježeno kamerama bilo je njegovo krštenje u srpnju 2019., a na istom se nisu mogli pojaviti kraljica Elizabeta i princ Philip. Meghan i Harry nisu dozvolili medijima praćenje ceremonije, ali su nakon svega dali izjavu te na društvenim mrežama popratili vlastitim fotografijama, što je po nekima opet, bilo odstupanje od protokola kraljevske obitelji. 

1/10

Početak 2020. za Sussexe bilo je novo životno poglavlje uopće. Naime, Meghan i Harry odlučili su otići na šestotjedni odmor u Kanadu kod Meghanine majke, Archiejeve bake, Dorie Ragland te tako potaknuli glasine da će se tamo preseliti i nastaviti obiteljski život. Buckhingamska palača nije htjela demantirati glasine na upite medije. Uskoro je stigla i službena izjava para kako odstupaju od svih kraljevskih dužnosti, o čemu prije nisu obavijestili kraljicu Elizabetu II. te ju time zatekli.

 Uslijedio je "Megxit", a Harry i Meghan su zaključno s 31. ožujkom ove godine poslijednji put bili dio kraljevske obitelji.

1/17

Svoj život nastavljaju u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u Los Angelesu gdje su se preselili nakon kratkog presjedanja u Kanadi. Prije odlaska, par se na Instagramu oprostio od obožavatelja poručivši da ih više neće moći pronaći na Instagramu „Sussex Royal“, ali da nastavljaju sa svojim radom.Otkako su došli u Los Angeles, Meghan i Harry pokušavaju izbjeći fokus medija te su ih zasad jedino fotografirali tijekom dostave jela ugroženima od koronavirusa u okviru akcije Project Angel Food, dok Archieja nitko nije vidio. Imaju vlastito osiguranje te sina drže podalje od svega kako bi mu osigurali normalno djetinjstvo, što je i primarni razlog njihovog napuštanja kraljevske obitelji.

Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije