Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji i kolege

Duško Valentić prisjetio se prijatelja Mustafe Naradevića: Ni zbog rođenja kćeri nije prekidao snimanje

24.11.2020.
u 22:30

Taj dan rodila mu se prva kći Nađa. No mi to nismo uopće znali, on nije želio nikoga opterećivati s time, a nije želio ni odgoditi snimanje, pomaknuti barem malo. Sve je odradio. - kaže Valentić.

Puno lijepih uspomene i sjećanja ima Duško Valentić s pokojnim kolegom Mustafom Nadarevićem s kojim je radio i televizijske i kazališne projekte. Najviše uspomena ima iz perioda kada su zajedno snimali legendarno "Velo misto"

- Bilo je sjajno. Kad bismo radili, već u 11 navečer bismo išli na spavanje, snimanja su bila naporna, od šest ujutro, a nisi mogao biti nenaspavan. No kad nismo radili, uh, bilo je svakakvih nepodopština. To su bila dugotrajna snimanja i bilo je teško raditi, čovjek treba pronaći neki ventil, a smijeh je najbolji - ispričao je Valentić za 24 sata. Prisjetio se snimanja filma "Tomo Bakran" i kako Mustafa Nadarević nije htio prekinuti snimanje zbog rođenja svoje kćeri pa ekipi iz filma nije ni rekao da mu je supruga pred porodom.

- Taj dan rodila mu se prva kći Nađa. No mi to nismo uopće znali, on nije želio nikoga opterećivati s time, a nije želio ni odgoditi snimanje, pomaknuti barem malo. Sve je odradio. - kaže Valentić. Zajedno su radili i u Gavelli predstavu “Let iznad kukavičjeg gnijezda” i sjeća se kako su tada Nadarevića mnogi su ga tada prozvali hrvatskim s Jackom Nicholsonom.

- Nisam ga vidio 4, 5 mjeseci, ali smo se redovito čuli. Nagovarao me da zajedno igramo golf, to je jako volio. Kad je nedavno izašao iz bolnice, ponadali smo se kako će biti bolje. I bio je, ali kratko. Sve se promijenilo vrlo brzo. Velika tuga - kaže Valentić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije