Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Domaća pjevačica se požalila pratiteljima: 'Ne pitaj me ništa. Administrativne službe mi ruše kvalitetu života'

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/14
05.12.2021.
u 14:30

Pjevačica Maja Bajamić na Instagramu je objavila album fotografija na kojima pozira u kratkoj suknji i kariranoj košulji.

Pjevačica Maja Bajamić na svojem se Instagram profilu požalila svojim pratiteljima. Maja je objavila album fotografija na kojima pozira u kratkoj suknji i kariranoj košulji. Zgodna pjevačica svojim se pratiteljima požalila u opisu. „Ne pitaj me ništa. Administrativne službe RH mi ruše kvalitetu života ka Milku sunce“, napisala je Maja. 

U komentarima su joj pratitelji pisali komplimente za izgled. „Prelijepa si“, poručili su joj. „Predivna i prelijepa“, pisali su joj kao i brojen emotikone srca i vatrica.

Podsjetimo, Maja je publici postala poznata 2011. godine kada se prijavila u RTL-ov pjevački show 'Hrvatska traži zvijezdu' te oduševila žiri. Na svojem Instagramu, gdje je prati skoro 60.000 ljudi, često objavljuje svoje fotografije. Nedavno je objavila golišavi selfie nakon buđenja. Maja je bila bez šminke, ogrnuta samo bijelim ručnikom te je tako istaknula svoju vitku figuru.  

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije