Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U vezi s Kastratijem

Djevojka Dinamovca otkrila što je sve mijenjala na svom tijelu i hoće li biti svadbe

Foto: Instagram
1/7
29.03.2021.
u 10:38

Anđela Šimac rekla je kako ona i Lirim Kastrati planiraju vjenčanje, a otvoreno je govorila i o estetskim operacijama.

Nakon što je objavljen video u kojem nogometaš Mario Balotelli igra PlayStation dok njegova tadašnja djevojka Anđela Šimac plače, počelo se  šuškati kako je zbog ovog videa završila Anđelina veza s igračem Dinama Lirimom Kastratijem. 
– Nismo prekinuli – tvrdi Anđela za RTL Exkluziv i kaže kako je video s Balotellijem snimljen dok su bili zajedno i ona se nema čega sramiti, a  netko ga je odlučio pustiti sada u javnost i to je uzrujalo Lirima. Priznaje da su se posvađali zbog toga ali nisu prekidali. 
Kaže da joj se i Mario javio nakon što je čuo da je ovaj video izašao u javnost i prouzročio joj probleme u vezi, ali Anđelina mu je objasnila da nije on ništa kriv. 

– Mario me nazvao nakon što je video objavljen i objasnila sam mu da nije ništa kriv – rekla je Anđela i dodala kako ona i Lirim planiraju vjenčanje. Nemaju još datum vjenčanja, ali kaže Anđela da su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Par zajedno živi u luksuznoj kući u Zagrebu, a Anđela se u intervjuu za Exkluziv osvrnula i na svoj izgled i na to je li što mijenjala na svom tijelu estetskim operacijama.

– Ja sam objavila da je za moju stražnjicu zaslužan moj trener, ali mene su ljudi počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra s 18 godina, s 19 da sam išla raditi svašta na licu, ali to ništa nije istina, tako da ja o svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, povećala sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice, mislim da je to danas normalno – rekla je Anđela.

Pogledajte što nam je Nina Turković otkrila u rubrici Večernjakova desetka

Komentara 10

Avatar Dalmatinka_
Dalmatinka_
11:25 29.03.2021.

vježbama za gluteuse se može dobro učvrstiti stražnjica...i ja sada radim na tome, jer želim visoku i okruglu guzu...povećanje usnica je danas normalno, svaka druga žena ih je povećala...što se tiče silikona, najbolji su oni prirodni i mekani, jer grudii sa njima ne izgledaju loptasto...npr. Severina je ugradila dobru kvalitetu silikona, uopće se ne primijeti da ih ima

ZA
zagi101
11:33 29.03.2021.

kolko moraš biti glup i oženiti takvu fuficu, dobra je samo za madraca

LI
liliZG
17:21 29.03.2021.

kraće bi trajalo da pobroji što nije mijenjala/o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije