Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Nakon brojnih teorija obožavatelja, Šuput objasnila što znači ime sina: Ono što je svima promaknulo

Foto: Instagram
1/13
29.03.2021.
u 08:19

Neki su uvjereni da je ime dobio po glumcu Orlandu Bloomu, dok su drugi teoretizirali kako je dobio ime po liku iz crtića Winx. Maja je ipak ubrzo otkrila zašto se odlučila upravo za to ime, jer već je ranije najavila da je hrvatska imena ne zanimaju.

Pjevačica Maja Šuput (41) i suprug Nenad Tatarinov (37) nedavno su postali roditelji malenog dječaka. Prije nego što je Maja rodila, kazala je da maleni neće imati domaće tradicionalno ime, a preko vikenda otkrila je da se maleni zove Bloom. Od tada ne prestaju nagađanja oko toga što to ime znači i zašto ga je Maja izabrala. Neki su uvjereni da je ime dobio po glumcu Orlandu Bloomu, dok su drugi teoretizirali kako je dobio ime po liku iz crtića Winx. Maja je ipak ubrzo otkrila zašto se odlučila upravo za to ime, još je ranije najavila kako je hrvatska imena ne zanimaju. 

"Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeova rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ''Zlatno Srce'' (''Heart of Gold''), ''Zmajev Plamen'' (''Dragon Flame''). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ''ustajanje''. I na kraju treba dodati i to da riječ ''bloom'' osim cvijeća, označava i čelik", otkrila je pjevačica na Instagram storyju.

Podsjetimo, Maja je uz seriju fotografija otkrila ime sina preko vikenda. 

"Bok ekipa, konačno da se i ja javim... – započela je pjevačica dugačku objavu. – Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta), red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici", napisala je Maja u objavi iz perspektive svog novorođenčeta..

"Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit ce da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Jos jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom", završila je Maja objavu. Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objavljuju fotografije s malenim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku", napisala je Maja nedavno, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i dugačak je 48 centimetara. Na početku trudnoće je bila uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila.  "Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu", rekla je Maja prije nekoliko mjeseci, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  "Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi", izjavila je Maja. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 6

DU
Deleted user
10:44 29.03.2021.

wow, ti stari Grci su bili genijalci, nazvali svoju božicu engleskim imenom, jezikom koji je nastao 1500 godina kasnije?

LI
liliZG
15:57 29.03.2021.

slatko dijete kak god se zvao.

RO
roland
11:44 29.03.2021.

Maja citira samo ono što joj paše i to nepotpuno! Bloom je irsko koje tradicionalno daju ženki magarca, kao što kod nas kravi daju ime Šarulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije