Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ep s 4 singla

DJ Topa potpisao ugovor s Aquarius Recordsom

Topa
Foto: Topa
13.04.2017.
u 17:30

Autor glazbe i teksta je Topa, a na singlu gostuju vrhunski glazbenici Tin Tonković na klavijaturama i Željko Romić na gitari

Požeškoi glazbenik, DJ i producent Topa, pravim imenom Mladen Topić, potpisao je ugovor s jednom od vodećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj Aquarius Records.

Radi se o EPu s četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla "Ti, samo ti". Topa se još 2010-te predstavio slušateljima sa singlom "Ovisan" u suradnji s Damjanom i odmah ih osvojio, a novi singl "Ti, samo ti" potvrđuje njegov pop stil s utjecajem house-a, disca i funka.

Autor glazbe i teksta je Topa. Na singlu gostuju vrhunski glazbenici Tin Tonković na klavijaturama i Željko Romić na gitari, Sanela Kovačević kao prateći vokal, dok je glavni vokal Igor Drvenkar (član benda Gea).

Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla "Ona mi je sve" (ft. Damjan), "Volim ljeto" (ft. Igor Drvenkar) i "Kad pada snijeg" (ft. Bojan Aleksovski).

>> Najveći svjetski DJ-evi u Operi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije