Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija

Diploma novinarstva napokon je u rukama Lane Banely

banely (1)
Foto: Privatni album
1/3
07.04.2012.
u 11:00

Ponosni roditelji i dečko Andy Bara prvi su čestitali magistri novinarstva. Cvijeće i poljupci obilježili su dan prekrasnoj 26-godišnjakinji koja je na promociji zasjala u pripijenoj haljini boje kože dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Voditeljica Sporta u HTV-ovu Dnevniku, novinarka i nekadašnja prvakinja u taekwondou Lana Banely od prošlog tjedna u rukama ima i diplomu novinarstva. Ponosni roditelji i dečko Andy Bara prvi su čestitali magistri novinarstva.

Cvijeće i poljupci obilježili su dan prekrasnoj 26-godišnjakinji koja je na promociji zasjala u pripijenoj haljini boje kože dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Iako je diplomski rad na temu Razvoja sportskog programa na HRT-u kod profesorice Tene Perišin s odličnom ocjenom obranila još u listopadu prošle godine, Lana je promociju imala tek prošli tjedan, a sretni događaj proslavila je i s prijateljicama.

Ključne riječi

Komentara 6

IT
In the loop
11:39 07.04.2012.

Parodija od fakulteta i diplome...

TO
Toni12345
11:51 07.04.2012.

Zanimljivo. Dakle Banely cijelo vrijeme radi na HTV-u kao novinarka bez diplome. Tu javnu kuću treba raspustiti.

KO
komifo
12:38 07.04.2012.

Božemiprosti, gdje će se zaposliti sva ova lijepa i pametna mladost ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije