Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav

Dino i Viktorija Rađa prvi put otkrivaju kako su se upoznali, priča je za film

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
19.06.2019.
u 17:43

Upoznali su se u jednom restoranu, a upoznao ih je Toni Kukoč. Taj susret trajao je svega deset sekundi, ali prst sudbine je htio da im to ne bude i jedini susret...

Viktorija i Dino Rađa zajedno su više od 20 godina, ali o svojoj ljubavi i o tome kako su se upoznali rijetko kada pričaju u javnosti.

Instruktorica fitnessa Viktorija gledatelje je nedavno očarala svojim plesnim umijećem u showu "Ples sa zvijezdama", a zadivila je tim vještinama i supruga koji joj je svaku nedjelju bio podrška u studiju Nove TV baš kao što je i ona njemu bila godinama podrška u njegovoj karijeri. 

Sada su svoju ljubavnu priču odlučili ispričati u novom broju magazina Gloria Glam i otkrili su kako ih je prvi put upoznao Toni Kukoč u jednom restoranu i to upoznavanje je trajalo svega desetak sekundi. Iako je njihovo prvo upoznavanje bilo jako kratko prst sudbine ipak je htio da se Viktorija i Dino malo bolje upoznaju, a ta priča je posebno zanimljiva.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

- U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem  nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je  zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki. - ispričao je Dino.

Viktorija je na to dodala kako su najprije mjesecima samo pričali i trebalo je dosta vremena proći do prvog susreta. Dino je nagovorio Viktorijinu prijateljicu da je nakon revije koju su nosile zajedno dovede na dogovoreno mjesto gdje ih je on čekao.

-  Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti.- iskreno je  rekao Dino i dodao da se i danas tako osjeća svaki put kad vidi Viktoriju.

U braku su od 2001. godine i imaju dva sina Roka i Niku, prvi sin rodio im se 20013. a drugi sin na svijet je došao 2008. godine. Dino iz prvog braka ima sina Duju. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
18:37 19.06.2019.

I što je tu za film?sa čim su oni važniji od ostatka stanovništva Hrvatske?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:58 19.06.2019.

Za crtani film Shrek 3 dio.

Avatar Apsalar
Apsalar
17:53 19.06.2019.

Zašto su ovi dvoje stalno po novinama?! Ali pokreću neki biznis pa ih se "ispod stola" reklamira? I kad smo već kod svih ovih nazovislavnih, šta je s Paris Hilton? Jedno vrime nisi moga wc rolu odmotat a da nema nje, a sad... ništa.. nada... zero..nula?! Pa gdje je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije