Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi luksuz

Da Silva i supruga slave 20 godina ljubavi i pokazali su svoj raskošni dom

Foto: Instagram
1/8
26.12.2020.
u 17:44

Nogometaš i njegova supruga sa djecom već neko vrijeme žive u Rio de Janeiru.

Nogometaš Eduardo Da Silva vratio se u rodni Brazil, a svoju zadnju nogometnu utakmicu odigrao je u kolovozu 2018. godine u Varšavi i nakon toga odlučio se posvetiti obiteljskom životu i sa suprugom i dvoje djece vratio se u Rio de Janeiro gdje sa suprugom i njihovo dvoje djece živi u luksuznoj vili čiju je unutrašnjost njegova supruga pokazala ovog Božića na svojim Instagram storyjima.

Eduardo i Andrea proslavili su i svojih 20 godina ljubavi od kojih su 16 godina u braku i u tom periodu postali su roditelji kćer Lorene koja se rodila 2005. godine, samo godinu dana nakon što su se Eduardo i Andrea vjenčali u Zagrebu, a četiri godine kasnije rodio im se i sin Mateus. Iako se oprostio od igračke karijere Da Silva se nije oprostio od nogometa i uskoro će opet biti uz hrvatsku reprezentaciju.

Foto: Instagram screenshot

Naime, HNS ga je angažirao da bude ambasador vatrenih tijekom Europskog prvenstva koje je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za iduće ljeto. Njegov sin Mateus sudeći po fotografijama koje Andrea često objavljuje na svom Instagramu krenuo je očevim stopama i dobiva pohvale za najboljeg strijelca u svojoj momčadi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
Montan
18:44 26.12.2020.

Mislim da bi se moralo naći mjesta za Zdravkovu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije