Naslovnica Showbiz TV

Crveni tim opet pobijedio, a kandidate je ovo razgalilo

Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata. Sve ih je to razgalilo, pa su zaplakali i Alen i Miro, ali i Domagoj i Josipa kad su vidjeli poruke od svojih najbližih.
11. listopada 2018. u 23:12 0 komentara 525 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/12

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su komentirali da će biti teško proći izazov s obzirom na to da su mnogi ozlijeđeni. 

Miro u plavoj majici ŽIVOT NA VAGI Veliki preokreti - kandidatima više ništa nije jasno!

Josipa je kod liječnika doznala kako su joj istegnuti ligamenti, ali da ništa nije puknulo, no mora mirovati pet do osam dana. 'Osjećam se jadno jer neću moći pomoći svome tome', komentirala je Josipa. Također, u plavom su timu ozlijeđeni Josip i Nina pa su svi komentirali kako je neizvjesno tko će pobijediti. 

Oba su se tima zaputila u dom košarke Cedevita, gdje im je trener Ivica Blažević, trener u KK Cedevita, objasnio pravila po kojima će igrati tzv. street ball, odnosno uličnu košarku, ali 3 na 3 po pet minuta. Pobjednik je onaj koji da više koševa. U izazovu nisu sudjelovali Nina, Petar, Josipa i Baro jer su ozlijeđeni. 

Irena se odlučila dobrovoljno povući iz izazova jer je rekla da je boli kralježnica od 'twerkanja' s navijačicama. 

život na vagi Kandidatkinju slomio posjet obitelji!

Kad je počela utakmica, plavi je tim zaključio kako crveni igraju puno agresivnije od njih, no bez obzira na to - nisu se dali sputati. U prvom poluvremenu crveni je tim vodio 7:0 protiv plavog tima, no s obzirom na to da je crveni tim ispunio kvotu od pet faula, sudac je donio odluku kako je svaki idući faul slobodno bacanje. 

Crveni je tim na kraju pobijedio 17:3 i tako osmi put zaredom odnio pobjedu nad plavim timom. No tu nije bio kraj. Došao je red na slobodna bacanja pobjedničkog tima. Svako bacanje donosi pola kilograma i ako sve troje pogodi koš, imaju tri kilograma prednosti na vaganju. Biserka nije pogodila koš, a Miro također nije imao sreće, i to dvaput, kao ni Domagoj pa će na vaganju biti ravnopravni s plavim timom.

Nakon izlaska iz showa kandidati educiraju građane SNAGA VOLJE Ovi natjecatelji 'Života na vagi' skinuli su više od 100 kilograma svaki

Miro je kao igrač utakmice dobio na dar dres Cedevite sa svojim imenom i potpisima svih košarkaša Cedevite, a tim je dobio na uporabu korištenje toplih bazena za opuštanje mišića.

Kad su se vratili u kuću, Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata. Sve ih je to razgalilo, pa su zaplakali i Alen i Miro, ali i Domagoj i Josipa kad su vidjeli poruke od svojih najbližih.

Stiglo je vrijeme za last chance trening, a kandidate je dočekalo pismo u kojem je pisalo da moraju pomoći jedni drugima prije vaganja. Miro je tako morao motivirati plavi tim, a nakon zagrijavanja vraća se u svoj tim. Isti je zadatak dočekao i Alena, koji je morao otići u crveni tim i odraditi s njima trening. 

Život na vagi ŽIVOT NA VAGI Filomena prvo otkrila ljubav s Markom, pa dramatično napustila show

Dok je plavi tim negodovao kad su ugledali Miru, Alen je od crvenog tima dobio pljesak. No Miro ih je iznenadio kad je obukao plavu majicu pa su se ipak malo smekšali.

Domagoj je poslije treninga komentirao s Irenom da bi rado izašao iz kuće jer se Miro, Baro, Biba i Josipa prema njemu ne odnose kako treba. 'Zamjeram im jer sam najmlađi, a oni misle da bih ja trebao još više', rekao je Domagoj te dodao kako bi volio da izgubi najmanje i ode kući.

Hoće li tome biti tako, gledatelji će doznati već sutra od 21 sat na RTL-u.

Pogledajte koji parovi su pronašli i ljubav u showu "Život na vagi"

[video: 27122 / ]
ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.