Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PERFORMER

Cetinski: Nakon tvoje izvedbe osjećam se kao da me pregazio Mile s kombajnom

Danijel Boto
RTL
10.05.2017.
u 13:00

Čapljinski zabavljač Danijel Boto, nekad česti sudionik emisija poput Red Carpet, poznat je u Hercegovini po svojim nastupima na kojima sve pršti od dobrog raspoloženja. No, to očito nije dovoljno za pjevački show kao što su Zvjezdice.

Druga emisija Zvijezda donijela je pravi show u liku i djelu Danijela Bote. Čapljinski zabavljač, nekad česti sudionik emisija poput Red Carpet, poznat je u Hercegovini po svojim nastupima na kojima sve pršti od dobrog raspoloženja. No to očito nije dovoljno za pjevački show kao što su Zvijezde. Prvo je pokušao s pjesmom Mate Bulića "Pozdravi je ti", a zatim je pjevao i svoju autorsku pjesmu "Nisam ko drugi".

Remi mu je kazala kako je donio pozitivu, a Massimo ustvrdio kako je "devastirao melodiju".

– Boto, jesil' nešto smoto – komentirao je Tony Cetinski i dodao: "Nakon tvoje izvedbe osjećam se kao da me pregazio Mile s kombajnom."

Boto je na kraju otpjevao i "Duge noge" Lepe Brene, a žiri mu je rekao kako mu je prava karijera u stand-up komediji. Iako je rekao kako će mnogi biti razočarani jer nije prošao, Boto je zadovoljan nastupom.

– Nakon prolaska u Zagrebu medu tisućama ljudi moj nastup u Zvijezdama završava u Beogradu. Nedovoljno inspiriran za nastavkom natjecanja napravio sam show koji je nasmijao žiri, pokazao sam onoliko koliko sam želio. Nastavak nije bio moguć zbog mnogih gaža ugovorenih i snimanja nove pjesme. Vrijeme je da otkrijem naziv : "Hopa cupa". Cilj koji sam imao prije ulaska u show sam ostvario. Morao bih se osvrnuti na RTL TV s kojim svakodnevno komuniciram. Hvala im na svemu, na posebnom predstavljanju i mnogobrojnim medijima koje upućuju na mene – napisao je Boto na svome Facebook profilu.

 

Komentara 1

OB
ObrenM
16:16 10.05.2017.

Boto je jedan djecje naivan i dobar covjek,ali zasto je potrebito covjeka nizeg kvocijenta inteligencije izvrgavati poruzi.To mu ne rade samo u ovomu takmicenju, vec i u njegovoj domovini.On je uvjeren da je rijedak talent i zali sto su gledatelji ostali zakinuti za njegovu umjetnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije