Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O KRITIKAMA

Mia: Ne čitam komentare. Obitelji i prijateljima sam bila najbolja

Foto: Nova TV
1/6
08.05.2017.
u 21:55

Nastupom kao Jennifer Beals iz filma “Flashdance” Mia Anočić Valentić osigurala si je drugu pobjedu zaredom

Netko je idealizira... neopravdano je pobijedila, ali kakav je žiri, ne čudi me više ništa. Strašno. Svaki put sve gore ocjenjivanje” ili pak: “Mia je bila najgora. Ili mi i žiri gledamo dvije različite emisije?” – samo je dio ljutitih komentara koje su gledatelji showa “Tvoje lice zvuči poznato” ostavili na Facebook-stranici emisije nakon nedjeljne pobjede glumice Mije Anočić Valentić.

Naime, nastupom kao Jennifer Beals iz filma “Flashdance” Mia Anočić Valentić osigurala si je drugu zaredom – pretprošle nedjelje pobijedila je kao Tereza Kesovija – i treću do sada pobjedu u showu. I bila je odlična, no gledatelji su imali, čini se, drugačija očekivanja.

Foto: Nova TV, RTL

Ovo nije prvi put da protestiraju i prigovaraju na ocjene žirija jer tijekom cijele sezone primjećuju kako žiri ne preferira Nives Celzijus i Bojana Jambrošića dok neki natjecatelji, po mišljenju gledatelja sasvim nepravedno, stalno dobivaju odlične ocjene iako su im izvedbe daleko od odličnih.

Gledatelji smatraju kako je u sinoćnjoj emisiji trebao pobijediti Bojan Jambrošić koji se transformirao u Josipu Lisac. Zbog toga su mnogi najavili kako više neće gledati emisiju jer, umjesto da se opuste nedjeljom navečer, gledanje showa “Tvoje lice zvuči poznato” samo ih razbjesni.

1/21

 

– Ne čitam komentare. Mojoj obitelji i prijateljima sam bila super i to mi je najbitnije. Lijepo se zabavljam na snimanju s kolegama i sretna sam što sam dio ovog showa, koji je prije svega zabavnog i humanitarnog karaktera – kazala je kratko glumica Mia Anočić Valentić. 

Komentara 1

RB
renato.bednjanec
10:10 09.05.2017.

Svakoj majci je njeno dijete najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije