Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRENJE OBITELJI

Čeka li Beyoncé četvrto dijete?

Beyonce
Foto: Instagram
1/5
12.07.2018.
u 07:00

Fanovi su uvjereni kako je popularna pjevačica trudna jer se tijekom nastupa u Italiji nekoliko puta pogladila po trbuhu

Ako je vjerovati stranim medijima kao i brojnim obožavateljima koji su prisustvovali posljednjim koncertima R&B dive Beyoncé u Italiji, 36-godišnja glazbenica je ponovno trudna. Trenutno se nalazi na svjetskoj turneji ‘On The Run II Tour’ sa suprugom Jay Z-jem, a video snimljen na jednom od koncerata potaknuo je glasine kako u obitelj Carter stiže četvrto dijete. Naime, tijekom koncerta u Rimu, publika na nastupu snimala je iz nekoliko različitih kadrova pjevačicu, a na snimci se jasno ocrtava trudnički trbuščić kao i činjenica da se u nekoliko navrata tijekom plesa gladila po njemu.

„Možemo govoriti o tome kako je atraktivna i kako je seksi, no svima u oči upada njezin trbuščić i nevjerojatan sjaj u očima“, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Mnogi su nastup u Italiji usporedili s Beyoncenim nastupom prije sedam na dodjeli MTV-jevih nagrada kada je nakon izvođenja pjesme ‘Love On Top’ raskopčala sako i svijetu objavila kako čeka prvo dijete. Ubrzo je na svijet stigla malena Blue Ivy, koja je ime dobila po drvetu na koji je par naišao na Hvaru tijekom odmora u Hrvatskoj.

“Dok smo se šetali, naišli smo na predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno”, napisala je Beyoncé ispod fotografija na društvenim mrežama te tako dala do znanja da je inspiraciju za ime svoje prve djevojčice, što u doslovnom prijevodu znači upravo plavi bršljan, pronašla u našoj zemlji.

Prije sada nešto više od godinu dana, slavna glazbena obitelj dobila je i blizance Rumi i Sira, a u srpnju prošle godine prvi je put pozirala s mališanima pokazujući savršenu liniju tek mjesec dana nakon porođaja.

– Bey and Jay su oduševljeni i počeli su dijeliti vijest s obitelji i najbližim prijateljima – izjavio je tada za medije izvor blizak paru. Ako se glasine pokažu točnima, paru će ovo biti četvrto dijete.

Beyonce
1/9
Ključne riječi

Komentara 2

MI
midea
07:26 12.07.2018.

koga zanima?

VO
vorda400
09:48 12.07.2018.

Ne to joj je od pive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije