Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI OSKAROVCI

Catherine Zeta-Jones otkrila tajnu dugovječnog braka s Michaelom Douglasom

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
22.09.2017.
u 18:03

- Pristojan, uljudan i dobar sugovornik. Takav je Michael prema meni - rekla je Catherine, koja se nedavno pojavila u pratnji kćeri na Fashion Weeku u New Yorku. Mnogi su primijetili kako sliče kao jaje jajetu.

Oskarovci Michael Douglas (72) i Catherine Zeta-Jones (47) godinama su jedan od najskladnijih hollywoodskih parova, a njihovu sreću nije pomutila ni Michaelova bolest. Prije sedam godina dijagnosticiran mu je rak grla a kako je Catherine rekla za Express, Michael je danas "prezdrav".

Glumica, koja s Michaelom ima dvoje djece - 17-godišnjeg sina Dylana i 14-godišnju Carys otkrila je tajnu opstanka njihovog braka, koji traje 17 godina.

- Pristojan, uljudan i dobar sugovornik. Takav je Michael prema meni - rekla je Catherine, koja se nedavno pojavila u pratnji kćeri na Fashion Weeku u New Yorku. Mnogi su primijetili kako sliče kao jaje jajetu.

Catherine je ove godine u seriji "Feud" glumila Oliviu de Havilland, a iduće godine ćemo je gledati u filmu "Cocaine Godmother", u kojem igra naslovnu ulogu Griselde Blanco. Michael također snima, a u 2018. gledat ćemo ga u nastavku Ant-Mana.

Komentara 4

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
20:40 22.09.2017.

mi muski znamo gdje nam je mjesto, zasto zene uciti svom mjestu...silom...niposto..ak ne zna sama sa sobom proci sve svoje svakodneve nemozgovine oje nemaju veze s realnoscu pa pokusa to nadoknaditi sa usiljenom happy atmosferom...pogodi ko je fake...

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
09:42 23.09.2017.

Zaljubljenost u ovom slučaju temelji se na ogromnom utjecaju koji ima obitelj Douglas u filmskoj industriji a uz to idu i novci.

RT
ribaric.tomislav
20:51 22.09.2017.

ma vibrator radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije