Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Keeping up with Kardashians

Bruce Jenner otišao na Tajland i operacijom promijenio spol?

Bruce Jenner
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
1/7
05.12.2014.
u 08:25

Kris Jenner ovu promjenu nije dobro prihvatila jer se nadala da će njihova veza dobiti novu priliku. Djeca su plakala, navodi izvor.

Iz SAD-a stižu vijesti da je Bruce Jenner na Tajlandu operacijom promijenio spol.

Zvijezda rellity showa "Keeping up with Kardashians", bivši olimpijac i očuh Kim Kardashian navodno se podvrgnuo genitalnoj rekonstrukciji, piše HollywoodLife.

Bruce nam je rekao da je nakon operacije na Tajlandu zaista postao žena – rekao je izvor. 

Kris Jenner ovu promjenu nije dobro prihvatila jer se nadala da će njihova veza dobiti novu priliku. Djeca su plakala, navodi izvor.

Podsjetimo, Bruce je u veljači ove godine operirao Adamovu jabučicu i pustio kosu te zatražio da ga zovu Bridget.

>>Kris Jenner i službeno predala papire za razvod od Brucea!

Komentara 3

DU
Deleted user
13:37 05.12.2014.

Joj, šteta, takav grčki tip ljepotana! Zašto ta nazovi obitelj ima prostor u našim medijima, što propagiraju? Obiteljske vrijednosti? Liberalne vrijednosti? Ili tek ispranost mozga?

MX
Mister X
20:57 05.12.2014.

Bruce Jenner otišao na Tajland i operacijom promijenio spol? A spolovilo ?

LE
lea55
11:49 07.12.2014.

Mogu prihvatiti cinjenicu da ljudi mjenjaju spol, ali ne i u njegovim godinama.On je ovim promjenio zauvijek zivote onih. koji ga vole.Zasto to nije ucinio kada je bio mlad?Ili mu mozda IZNENADA vise nije bilo dobro u vlastitom tijelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije