Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštajno pismo

Britanski glumac otkrio javnosti da umire: 'Ovo su mi posljednji dani...'

Foto: Screenshot
1/3
31.05.2019.
u 18:19

- Ovaj posljednji put odlučeno je da više nema opcija pa su me poslali kući na palijativnu skrb kako bih ostatak života proveo kod kuće - napisao je 33-godišnji Michael Sleggs, glumac BBC-ove serije 'This Country'.

Mladi britanski glumac Michael Sleggs otkrio je javnosti da gubi bitku za životom te se na objavi putem društvenih mreža već počeo opraštati napominjući da proživljava posljednje dane.

- Zdravo, prijatelji. Kao što mnogi od vas vjerojatno znaju, posljednjih nekoliko mjeseci mnogo sam vremena proveo u bolnici. Ovaj posljednji put odlučeno je da više nema opcija pa su me poslali kući na palijativnu skrb kako bih ostatak života proveo kod kuće - stoji na početku objave 33-godišnjaka.

- Nije mi dana nikakva specifična vremenska granica, ali do pogoršanja je došlo prilično brzo. Puno spavam i jedva sam izbjegao komu slučajnim predoziranjem morfijem neki dan. U svakom slučaju, kao što možete zamisliti, ovo nije idealan način na koji sam zamislio da će stvari ići, a moja se obitelj nosi s mnogo tuge. Samo sam vam htio reći da volim svakoga tko čita ovaj status, svi ste bili jako nevjerojatni, ljubazni, brižni ljudi i svi ste dotaknuli moj život na toliko jedinstvenih i nevjerojatnih načina - bio je emocionalan kroz obraćanje.

- Žao mi je ako je ovaj status precmoljav, ali svatko se ima pravo oprostiti pa me ispričajte, lol. Ako se pitate zašto ne zvučim zastrašeno cijelom situacijom... Pa u početku sam bio, ali, kao i uvijek u vrijeme krize (trebalo je to biti mnogo ranije), okrenuo sam se Bogu i svojoj kršćanskoj vjeri. Čitao sam Bibliju svakodnevno, slušao kršćanske pjesme i propovijedi, i to mi je promijenilo cijeli način razmišljanja - pojasnio je i istaknuo da ne žali ni za čim.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:53 31.05.2019.

Sretno i javi se.

PA
paramarin
20:09 31.05.2019.

Bogu hvala. Zasigurno ćeš poći u miru k svome Ocu.

VO
vorda400
07:22 01.06.2019.

Kad se "ugasiš" slobodno twittni jel ima nešto poslije ili si samo budući humus za cvijeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije