Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Britanski glumac otkrio javnosti da umire: 'Ovo su mi posljednji dani...'

- Ovaj posljednji put odlučeno je da više nema opcija pa su me poslali kući na palijativnu skrb kako bih ostatak života proveo kod kuće - napisao je 33-godišnji Michael Sleggs, glumac BBC-ove serije 'This Country'.
31. svibnja 2019. u 18:19 5 komentara 47813 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Mladi britanski glumac Michael Sleggs otkrio je javnosti da gubi bitku za životom te se na objavi putem društvenih mreža već počeo opraštati napominjući da proživljava posljednje dane.

- Zdravo, prijatelji. Kao što mnogi od vas vjerojatno znaju, posljednjih nekoliko mjeseci mnogo sam vremena proveo u bolnici. Ovaj posljednji put odlučeno je da više nema opcija pa su me poslali kući na palijativnu skrb kako bih ostatak života proveo kod kuće - stoji na početku objave 33-godišnjaka.

- Nije mi dana nikakva specifična vremenska granica, ali do pogoršanja je došlo prilično brzo. Puno spavam i jedva sam izbjegao komu slučajnim predoziranjem morfijem neki dan. U svakom slučaju, kao što možete zamisliti, ovo nije idealan način na koji sam zamislio da će stvari ići, a moja se obitelj nosi s mnogo tuge. Samo sam vam htio reći da volim svakoga tko čita ovaj status, svi ste bili jako nevjerojatni, ljubazni, brižni ljudi i svi ste dotaknuli moj život na toliko jedinstvenih i nevjerojatnih načina - bio je emocionalan kroz obraćanje.

- Žao mi je ako je ovaj status precmoljav, ali svatko se ima pravo oprostiti pa me ispričajte, lol. Ako se pitate zašto ne zvučim zastrašeno cijelom situacijom... Pa u početku sam bio, ali, kao i uvijek u vrijeme krize (trebalo je to biti mnogo ranije), okrenuo sam se Bogu i svojoj kršćanskoj vjeri. Čitao sam Bibliju svakodnevno, slušao kršćanske pjesme i propovijedi, i to mi je promijenilo cijeli način razmišljanja - pojasnio je i istaknuo da ne žali ni za čim.

 

U selu Mečenčani stvaraju se goleme rupe u tlu
RASCJEPI U TLU
Ne uzrokuju samo potresi rupe u tlu: Vrtače se pojavljuju širom svijeta, a razlog je zabrinjavajuć
Nikola Škorić
PROLJETNA SEZONA
U novoj epizodi Raiffeisen Future Boosta saznajte kako je Nikola Škorić osnutkom tvrtke Electrocoin započeo revoluciju u industriji plaćanja