Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno se bori

Božidar iz 'Večere za 5' opet želi osvojiti prvo mjesto, kuhao je cijelu noć: 'Svi imaju visoka očekivanja od mene'

Foto: RTL
1/5
28.12.2022.
u 12:08

Obožavatelji realityja, ali i ove emisije, Božidara će se sjetiti kao kandidata koji je sudjelovao i u showu ''Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'', a prije toga bio je kandidat prvi put u ''Večeri za 5''. Natjecatelji i gledatelji dobro su ga upamtili po njegovu neugodnom ponašanju i komentarima.

Premda je kuhar iz Bjelovara poznat po svojim kritikama, zasad je prilično miran i tih i njegovi su se prigovori uglavnom odnosili na promašene blagdanske teme dosadašnjih domaćina, a danas će svojim gostima ponuditi ukusna blagdanska jela kojima planira osvojiti prvo mjesto.

„Najviše mi se sviđa puretina, a najmanje hren, no sve mi se čini previše jednostavno“, komentirao je Dario kada je pročitao sastojke Božidareve večere. „Ne volim kobasice“, nadovezao se Ivan i naposljetku ipak zaključio da se svemu veseli i da jedva čeka večeru. „Kandidati vjerojatno imaju visoka očekivanja od mene, a zato im i hoću pokazati da ću napraviti ono što produkcija želi – blagdanska jela“, rekao je Božidar koji otkriva da je neka jela kuhao cijelu noć pa dodao: „Danas pravim pravu blagdansku autohtonu gozbu koja će se održati u 'Večeri za 5 na selu' kod Božidara.“

Prvi domaćin bio je Dario koji je za svoja jela osvojio tek 27 bodova, jučer je kandidate ugostila Snježana koja je osvojila 30 bodova i prestigla mladog kuhara, a hoće li Božidar svojim jelima uspjeti zadiviti goste za koje blagdani baš i nisu vrijeme darivanja – ne propustite pogledati i doznati od 20.15 sati na RTL-u u "Večeri za 5 na selu".

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 5

TM
trade_mark
14:30 28.12.2022.

nitko ,ali apsolutno nitko nema nikakva očekivanja od tebe, božo. prestani si umišljati da si netko i nešto, za to treba biti čovjek!

ME
MehutoGonzales
14:29 28.12.2022.

Samo u najavi kad sam vidio da se hvali majonezom čvršćom od fleksibilnog ljepila sve mi je bilo jasmo. Veze s vezom nema, a da je bole..an je.

RE
remarga
15:53 28.12.2022.

Božidar Miodragović je nešto stalno ljut na nas Hrvate. O čemu je riječ, zna li netko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije