Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu i pol nakon razvoda

Boris Rogoznica progovorio je o bivšoj supruzi! Otkrio u kakvom je odnosu s Doris Pinčić

Foto: RTL
1/11
03.11.2021.
u 19:38

Nakon duljeg izbivanja iz medija Rogoznica je otvoreno progovorio o odnosu s bivšom suprugom s kojom je u braku proveo sedam godina

Glazbenik Boris Rogoznica u lipnju prošle godine potvrdio je da se razveo od glumice i TV voditeljice Doris Pinčić. U braku su proveli sedam godina i dobili dvoje djece, no njihova ljubav ipak nije potrajala. Nakon razvoda Boris se posvetio glazbenoj karijeri, a za vrijeme pandemije zaposlio se i u poznatoj automobilskoj kompaniji. 

Nakon duljeg izbivanja iz medija Rogoznica je otvoreno progovorio o odnosu s bivšom suprugom.  – U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece – rekao je Rogoznica za Story. I on i supruga s djecom imaju iskren i kvalitetan odnos.

– Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički – kaže Boris.

Otkrio je i kako trenutačno nije u vezi. – Ne, trenutačno sam fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Moram priznati da istinski uživam u takvom životu – priznao je Zadranin. 

Da je braku s Doris došao kraj, potvrdila je upravo voditeljica početkom lipnja prošle godine na društvenim mrežama. 

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima mnogo važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je tada Doris na svojem Instagram profilu uz zajedničku obiteljsku fotografiju.

06.09.2013., Zadar - Vjencanje popularne glumice 'Larinog izbora' Doris Pincic i Borisa Rogoznice odrzalo se u Zadru. Domjenak je bio priredjen u lounge baru Garden, obred vjencanja u katedrali svete Stosije, a svecana vecera u restoranu Tony u Kozinu. Svecanosti su prisustvovali kolege glumci Ivan Herceg, Jelena Veljaca, Ornela Vistica, Jagoda Kumric, Robert Kurbasa... Photo: Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom

 

 

Komentara 10

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:28 03.11.2021.

Miči to. Nevažno.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:54 04.11.2021.

U svemu uvijek osrednja..

GO
goran2hr
15:38 04.11.2021.

Vrati se, sve ti je oprošteno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije