Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javile su se pratiteljice

Danijela Dvornik: "Malo je muškaraca koji mogu izaći na kraj s ostvarenim ženama"

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/6
03.11.2021.
u 16:21

Danijela Dvornik (54) na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj sjedi za stolom i tipka, a znakovit tekst posvetila je udovicama i ženama koje žive bez muškaraca.

Danijela Dvornik (54) na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj sjedi za stolom i tipka, a znakovit tekst posvetila je udovicama i ženama koje žive bez muškaraca.

-Mi smo žene genijalna bića. Trebamo se više voljeti ,cijeniti i poštovati jer što više upoznajem sebe to više upoznajem i žene oko sebe. Je li znate da su mnoge žene u mojim godinama udovice ili jednostavno žive same? Upoznala sam ih podosta i redom su to posebne žene ,snažne,sposobne i pune života. Svaka od njih ima svoju životnu priču. To je tema koja me u zadnje vrijeme vrlo zaokuplja ,jer niti jednoj nije do ponovne udaje  ili udaje općenito.

-To ne znači da ne vole muškarce ,naprotiv.Jednostavno "namorale su se" i sad više to ne žele. Malo je muškaraca koji mogu izaći na kraj s takvim "ostvarenim "ženama ,biti im oslonac u životu a da jednostavno ne u padnu u zamku trosjeda i daljinskog upravljača s pogledom "što jedemo danas?"Mislim nema ništa loše ni u trosjedu s daljinskim ,zajednički zavaljeni ponekad ali kad to postane svakodnevna pojava,život izgubi smisao. Osim toga ,primijetila sam da žene u mojim godinama daleko više cijene vrijeme i život koji nam preostaje. Te žene, imaju toliko toga za dati i pružiti da su taj "trosjed', metaforički rečeno , naprosto prerasle. Koliko vas pronalazi sebe u ovoj mojoj jutarnjoj priči ? Koliko vas ima ? Iskustva?- napisala je Danijela, a ubrzo su joj se javile brojne pratiteljice.

"Sve dobro rečeno no u današnje vrime sužen je izbor kvalitete pa je ženama teško pronaći nekoga za udaju", "Bravo Danijela! Zbog toga sam Vas i zapratila, zbog Vase samostalnosti i uživanja u životu", "Bolje je kvalitetno biti sam,nego u društvu nekvaliteta iz bilo kojeg razloga", "Dijelim Vaše mišljenje Danijela i zato vas pratim", "Danijela...tvoja sam u ovoj priči. ..sve si napisala...nemam što dodati", samo su neki od komentara.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 14

PO
Polarus
16:56 03.11.2021.

točnije bi bilo... "malo je muškaraca koje zanima žena neradnik"...

LI
linkser2
17:02 03.11.2021.

a vidi sliku, neprirodan položaj za pisanje ali namontiran za fotkanje, doma u tenisicima, upravo ispolirani zubi za slikanje.... pa ona je stvarno ostvarena...

LP
ljerka.p2911
17:01 03.11.2021.

Ako sa ženom "treba izlaziti na kraj" onda je ona sve samo ne ostvatena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije