Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u metropoli

Blanka Vlašić sa suprugom stigla u Zagreb pa otkrila čega se nije odrekla ni u trudnoći

Zagreb: Matea Jelić i Tonči Stipanović sportaši su godine po izboru HOO-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
15.06.2022.
u 16:50

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) stigla je u Zagreb sa suprugom, novinarom Rubenom Van Guchtom kako bi prisustvovali predavanju Jordana Petersona, a potom se pohvalila fotografijom s ručka te pokazala što su sve posjetili u metropoli.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) stigla je u Zagreb sa suprugom, novinarom Rubenom Van Guchtom kako bi prisustvovali predavanju Jordana Petersona, a potom se pohvalila fotografijom s ručka te pokazala što su sve posjetili u metropoli.

-Srećom ne radi se sav sushi od sirove ribe- napisala je Blanka u opis fotografije u jednom japanskom restoranu te odmah dala do znanja kako ne jede sirovu ribu koja spada pod zabranjene namirnice za trudnice.

Blanka je jučer objavila video koji je također snimio njezin suprug dok je spavala tijekom vožnje.

- Uvijek ovo radi. Ali i ja imam svoju arhivu... - napisala je uz snimku na kojoj se mogao vidjeti i njen trudnički trbuščić. U videu nisu otkrili kamo putuju, a par je nedavno dijelio detalje zajedničkog druženja u Splitu. Prije toga boravili su u Belgiji. 

Podsjetimo, par se vjenčao krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila.

Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagi101
20:08 15.06.2022.

zatrudnila prije braka, nespojivo sa njenim propagiranjem vjere ili je sve bila samo gluma

Avatar sniper
sniper
19:42 15.06.2022.

aha, znači završila era nives celzijus, lidije bačić, maje šuput i blooma, sad ćemo svakodnevno pratiti narednih 9 mjeseci odlaske na zahod i ostalo blanke vlašić

RO
rogi
21:25 15.06.2022.

Gdje si gledala i kog si oženila nakon tolino lijepih Dalmatinaca i ti velika vjernica(čudno)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije