Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Bivši suprug Jelene Veljače donio je odluku koja je iznenadila sve

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
13.04.2019.
u 16:49

Dražen Čuček odlučio se oprostiti od kazališta Komedija u kojem je po posljednji put prije dva dana izveo predstavu "Opet on".

Dražen Čuček prije dva dana je posljednji puta kročio scenom kazališta Komedija.

Odlučio je kako je vrijeme da se oprosti od tih kazališnih  dasaka, a od publike i kazališta oprostio se izvedbom predstave "Opet on". 

- Kako je samo genijalan ovaj umjetnik - 3dfilip. I onda prođem preko mosta i više ništa nije isto. Pozivam vas na predstavu 'Opet on' 11.4.2019. u kazalište Komedija na Kaptolu u Zagrebu. Na taj dan ću svjesno posljednji put kročiti na tu scenu. Pozvani ste svi - napisao je Čuček na svom Instagramu.

 

 

Nakon što je to napisao javili su mu se njegovi pratitelji i priznali kako su u šoku i rekli su kako se nadaju da ova odluka nije konačna, ali bivši suprug Jelene Veljače donio je odluku koju nije htio mijenjati. 

Posljednjih mjeseci dosta vremena je provodio u Beogradu gdje je snimao seriju "Pogrešan čovjek" koja se trenutno prikazuje na RTL-u. 

 

Komentara 19

OX
oxymoron
18:03 13.04.2019.

Zamisli kad je najbitnije u zivotu to sto si bivši suprug nekog tko je potpuno nebitan!!!

RS
rasta sev
19:30 13.04.2019.

I kada pomisliš da novinar ne može pasti niže brzo te opovrgne, bivši muž tamo neke veljače i tako će ga sada svi imenovati. Čuček na kaj si to došel.

Avatar rubinet
rubinet
18:44 13.04.2019.

Žalosno je što u naslovu pišete:bivši suprug te i te... On je dobar glumac i stoga bi trebalo biti obratno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije